Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Verpakking
  1. Sachets 175ml (2)
Prijs
  1. 12
    13
Merk
  1. Cup-a-Soup (2)

Cup a Soup

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De verschillende smaken van cup a soup.

Bij cup a soup kiezen ze voor een rijk assortiment. Een ware klassieker is natuurlijk de tomatensoep maar tegenwoordig zijn er wel heel veel varianten beschikbaar, gaande van groenten- en aspergesoep tot de pittige en Toscaanse tomatensoep. Hiernaast zijn er ook vlezige varianten verkrijgbaar. Het gaat onder andere om de smaken runvlees, kip, kruidige kip en champignon met ham. Liever een tikkeltje exotischer? Dan zijn de smaken Chinese tomaat, Chinese kip, Hongaarse Goulash en Indiase Kerrie absolute aanraders. Je merkt het wel: een volledige opsomming geven van de talloze smaakvariaties is onmogelijk. Neem daarom een kijkje in ons aanbod.

Producten van cup a soup vending kopen.

Speciaal voor de cup a soup automaten is deze soep ook verkrijgbaar in een aangepaste verpakking. Deze automaten zijn ideaal ter plaatsing op kantoor en laten zich eenvoudig bedienen. In combinatie met de cup a soup bekers hebben medewerkers hun vieruurtje snel in de hand. Deze automaten zijn verkrijgbaar als Cup-a-Soup Mini (vanaf 150 personen) en als Cup-a-Soup Tabletop vending dispenser (vanaf 250 personen). Deze automaten kunnen eveneens uitgebreid worden met een betaalsysteem. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn de bijhorende vendingverpakkingen en de cup a soup bekers!

Andere handige kantine artikelen

Ook voor de collega’s die geen fan zijn van het cup a soup momentje van de dag heeft handoekentoiletpapier.nl een passende oplossing. Speciaal voor deze groep hebben wij chocolademelk in het assortiment. Naast de originele kilo zakken van Douwe Egberts, hebben wij ook chocomelsticks. Natuurlijk houden wij ook rekening met de collega’s die niet van cup a soup en chocomel houden. Voor hun hebben wij het oude vertrouwde bakje koffie. Op de koffie pagina staat het overzicht van alle smaken en soorten. Voor vragen eventuele vragen over het assortiment neem contact op met de klantenservice.