Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 53
    54
Merk
  1. Cup-a-Soup (1)
Materiaal
  1. Karton (1)

Cup a Soup bekers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Cup-a-soup bekers

Ook de welbekende Cup-a-Soup bekers koopt u natuurlijk bij Handdoekentoiletpapier.nl. De groene bekers met Cup-a-soup logo zijn stevige kartonnen bekers van uitstekende kwaliteit. De soepbeker is natuurlijk geschikt voor gebruik in Cup-a-Soup automaten, maar u kunt er ook gewoon koffie, thee of frisdranken uit drinken. De bekers zijn hittebestendig en u kunt er zonder problemen kokendhete vloeistoffen in gieten, zonder dat deze lekken. Bovendien zijn de bekers vervaardigd uit karton, dus minder belastend voor het milieu dan plastic bekers.

Cup-a-soup

Wie kent hem niet: het welbekende 4 uur Cup-a-soup moment van de dag. Hoe maak je een klassieker op kantoor nog beter? Serveer de cup-a-soup in een officiële cup-a-soup beker. In de gekleurde bekers kan 250 milliliter van de heerlijke Cup-a-soup. De bekers worden verkocht in dozen van 1000 stuks. Vanaf 3 dozen wordt de staffelkorting automatisch in de winkelwagen verrekend.

Verschillende producten handdoekentoiletpapier.nl

Buiten het aanbod aan Cup-a-soup bekers beschikt handoekentoiletpapier.nl over een ruim aanbod aan verschillende producten. Om u te helpen in de keuzen heeft ons team een voorselectie gemaakt van artikelen die wellicht interessant zijn voor u: Cup a soup vending, Cup a soup zakjes en overige kantineartikelen.

Algemene voorwaarden

Sinds de oprichting in 2013 is Handdoekentoiletpapier.nl onderdeel van 4UStore. Het bedrijf is ontstaan uit de drive om een van de toonaangevende webshops van Nederland en België te worden. Met persoonlijke aandacht en een gezonde klantobsessie probeert het team van Handdoekentoiletpapier het iedere dag een stapje beter te doen. Allen met uw inbreng kunnen we de service continue blijven verbeteren en daarom krijgt u van ons € 5,00 shoptegoed wanneer u een beoordelingsformulier invult. Bij voorbaat dank.