Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bolsius Twilight

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bolsius Twilight kopen bij 4UStore

De kaarsen Bolsius Twilight zijn kaarsen in stijlvol glaswerk. De kaarsen Bolsius Twilight kunnen binnen worden gebruikt, maar zijn ook geschikt voor op het terras. Ze komen uit de lijn Bolsius Professional, waardoor ze garant staan voor uitstekende brandeigenschappen. Hun brandtijd die oploopt tot circa 70 uur is daar misschien nog wel het beste voorbeeld van.

Voor elke gelegenheid een passende kaars

Elke Bolsius Twilight is een lust voor het oog en komt in een kwalitatief glas dat later voor andere toepassingen kan worden gebruikt. De Bolsius Twilight is verkrijgbaar in verschillende glaskleuren, zoals oranje, wit, paars, amber en fuchsia. Hierdoor kunt u eenvoudig een Bolsius Twilight kopen die aansluit bij uw interieur of bij de gelegenheid. Denk maar aan de rode Bolsius Twilight op Valentijnsdag of een witte Bolsius Twilight bij een huwelijksreceptie. Bij ons bestelt u de kaarsen Bolsius Twilight in trays van 12 stuks waardoor u er altijd voldoende op voorraad heeft.

Maak kennis met de andere kaarsen uit ons assortiment

4UStore is een kaarsengroothandel waar u natuurlijk meer vindt dan alleen deze modellen in glas. De praktijk leert ons dat ook de Relight- en de Starlight-uitvoeringen het heel goed doen in restaurants, bistro's en kantines. Daarnaast vindt u nog heel wat andere kaarsen in ons assortiment terug. Neem alvast even een kijkje op onderstaande pagina's waar u er meer over leest.