Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    82
Merk
  1. Bolsius (5)

Bolsius Kroonkaarsen

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Bolsius kroonkaarsen kopen bij 4UStore

De Bolsius kroonkaarsen zijn kaarsen die zowel geschikt zijn voor particulier als voor zakelijk gebruik. De Bolsius kroonkaarsen laten zich kenmerken door hun klokvormig topje, maar ook door het feit dat ze nauwelijks walmen, niet druipen en gewoon een nagenoeg perfecte vlam opleveren. De Bolsius kroonkaarsen hebben dan ook een luxueuze uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt om in een kandelaar te worden geplaatst. Voor de mooiste verbranding raden we wel aan om ze te plaatsen op een locatie met weinig luchtverplaatsing, dus niet in de buurt van een deur die regelmatig opengaat.

De ruimste keuze aan kroonkaarsen

De Bolsius kroonkaarsen zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Door te spelen met verschillende lengtes creëert u eenvoudig een extra stijlvolle uitstraling zonder aan dartelheid in te boeten. Voor welke Bolsius kroonkaarsen u ook kiest, u bent hoegenaamd zeker van uitstekende prestaties. Alle Bolsius kroonkaarsen hebben namelijk een brandduur van 10 uur. Hierdoor hoeft u ze niet meteen te vervangen en bent u er zeker van dat al uw gasten de hele avond lang van prachtig kaarslicht kunnen genieten.

Voor elke gelegenheid een perfecte kaars

Naast de Bolsius kroonkaarsen kunt u bij ons talloze andere kaarsen verkrijgen die net zo stijl- en kwaliteitsvol zijn. We zijn namelijk een kaarsengroothandel die kiest voor een wel heel breed assortiment. Of u nu op zoek bent naar stompkaarsen, waxinelichtjes of speciale kaarsenhouders voor buiten: wij hebben het allemaal op voorraad. Ontdek ons assortiment en neem alvast een kijkje op onderstaande pagina's.