Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    66
Merk
  1. Bolsius (10)

Bolsius Gotische kaarsen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Bolsius gotische kaarsen kopen bij 4UStore

Kenmerkend aan gotische kaarsen is dat ze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld dinerkaarsen, een conische vorm hebben. Het is net omdat ze taps toelopen dat ze zo stijlvol zijn en dat ze nooit uit de mode raken. De Bolsius gotische kaarsen zijn het bekendste voorbeeld van deze tijdloze klassiekers. De Bolsius gotische kaarsen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen zodat ze perfect bij uw horecazaak of bij een specifieke gelegenheid aansluiten. Bij ons bestelt u ze in grote hoeveelheden en aan extra scherpe prijzen.

Ontdek de meerwaarde van de Bolsius gotische kaarsen

Voor wie een luxueuze uitstraling wil bekomen, zijn de Bolsius gotische kaarsen vrijwel altijd een goed idee. Het voordeel is dat de Bolsius gotische kaarsen niet alleen mooi staan op tafel, maar ook op andere plaatsen in uw interieur. Bovendien druipen de Bolsius gotische kaarsen in principe niet en hebben ze een extra lange brandduur. Wat dit laatste betreft, kiest u zelf hoelang de brandduur dient te bedragen. Er zijn bijvoorbeeld gotische kaarsen met een brandduur van 7 uur, maar u kunt ook hoger mikken. Het handigste is het als de gotische kaarsen netjes gedurende de volledige avondshift door blijven branden. U kunt ze dan nadien vervangen, hoeft daarbij de klanten niet te storen en u beperkt verspilling tot het minimum. De brandduur is bij alle Bolsius gotische kaarsen weergegeven.

Alles voor de perfecte aankleding van uw interieur

Net zoals u de Bolsius gotische kaarsen op verschillende plekken in uw interieur kunt introduceren, geldt dit ook voor de andere kaarsen van Bolsius. Ze laten zich heel goed afwisselen en daarom bieden we een aantal aanvullende kaarsen aan die u wellicht zullen interesseren. Maak kennis met de kwalitatieve kaarsen hieronder en overweeg de aanschaf van onze andere stijlvolle toevoegingen voor uw tafel.