Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 45
    61
Merk
  1. Bolsius (4)

Bolsius StylEco

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Kaarsen van Bolsius StylEco kopen bij 4UStore

Bolsius is al langer een sfeermaker waar mensen zowel thuis als tijdens een etentje van genieten. Het bedrijf is bekend van de kwaliteitsvolle kaarsen die te verkrijgen zijn met uiteenlopende ontwerpen. Met de collectie Bolsius StylEco wil de beroemde kaarsenmaker de stijl en de bekende kwaliteit van Bolsius vereenzelvigen met ecologische en duurzame eigenschappen. Mensen willen nu eenmaal vaker producten kopen die niet alleen elegant zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Bolisius speelt in op deze trend met behulp van de reeks Bolsius StylEco, een reeks kaarsen waar ook wij behoorlijk enthousiast over zijn.

Duurzame keuze voor Bolsius StylEco

De kaarsen van Bolsius StylEco worden gemaakt op basis van duurzame en verantwoorde grondstoffen. Bolsius is ook toegewijd aan ethische en ecologische productiepraktijken, waarbij de rechten en het welzijn van arbeiders wordt beschermd. Maar bovenal gaat het om een innovatief kaarsenontwerp met een lange brandduur en zo min mogelijk afvalmaterialen. De kaars brandt bijna geheel op, zonder aluminium cups of ander storend residu dat achterblijft. De kaarsen van Bolsius StylEco bestaan uit een houder, te verkrijgen in verschillende kleuren (transparant, bruin en grijs), en navullingen die geheel opbranden. Doordat de houder keer op keer opnieuw kan worden gebruikt, wordt de ecologische impact beperkt.

Andere producten van Bolsius

Bolisius is een bedrijf dat focust op sfeervolle kaarsverlichting voor het huis en voor de professional. Het doet dat met een heel ruime collectie aan kaarsen. Naast Bolsius StylEco kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kaarsen Bolsius Twilight of Bolsius Starlight. Ook theelichten, tafelkaarsen, stompkaarsen en speciale kaarsenhouders voor buiten zijn te verkrijgen. Verder is er de Bolsius-kaarsenaansteker, een onmisbaar accessoire om bijvoorbeeld de kaarsen van Bolsius StylEco aan te steken. Deze en andere producten van Bolsius kunt u ook bestellen in deze shop.

"