Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 56
    63
Merk
  1. Bolsius (3)

Bolsius Starlight

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Bolsius Starlight kopen bij 4UStore

Bij Bolsius beschikken ze over verschillende kaarsenconcepten voor uiteenlopende toepassingen. Een daarvan is de lijn Bolsius Starlight. De kaarsen uit de lijn Bolsius Starlight zijn kaarsen die vaak als tafelkaarsen op het terras worden gebruikt, maar ze hebben bovendien ook een plaatsje in de wellness of op eender welke plek waar kalmte en rust centraal horen te staan.

Bolsius Starlight: kaarsen waar u keer op keer plezier aan beleeft

De Bolsius Starlight komt in een gekleurde glashouder. Deze gekleurde glashouders uit de lijn Bolsius Starlight zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals rood, amber of wit. Kies vooral zelf even welke kleur bij uw uitstraling of bij de gelegenheid past. In ieder geval raden we aan om de glazen houders van de Bolsius Starlight na gebruik niet weg te gooien. U kunt er namelijk eenvoudig een mooi vaasje van maken of u vult ze gewoon opnieuw met een waxinelichtje. Het blijft stijlvol, maar het is wel extra voordelig. Ook dergelijke waxinelichtjes zijn bij ons te verkrijgen.

Ook deze producten moet u gezien hebben

U kunt bij ons niet alleen de Bolsius Starlight in verschillende kleuren kopen, maar ook talloze andere kaarsen die geschikt zijn voor het gebruik in de horeca. Vooral onze waxinelichtjes zijn natuurlijk een aanrader, zeker wanneer u de Bolsius Starlight later wil hergebruiken. Daarnaast raden we aan om meteen ook een handige kaarsenaansteker aan te schaffen en om een kijkje te nemen doorheen ons aanbod van producten voor een stijlvolle tafelaankleding.