Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    66
Merk
  1. Bolsius (14)
Color
  1. Rood (2)

Bolsius Relight navullingen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bolsius Relight Refill kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u de verschillende kaarsenhouders van Bolsius Relight aanschaffen. Deze kaarsenhouders zijn in uiteenlopende stijlen te verkrijgen, met onder meer uitvoeringen voor binnen en buiten. Uiteraard heeft u daarvoor ook een Bolsius Relight navulling nodig. De Bolsius Relight Refill is net zoals de kaarsenhouders te verkrijgen in diverse verschijningsvormen zodat u altijd geschikte kaarsen heeft voor uw binnen- of buiteninterieur. Hierboven ontdekt u ze en hieronder leggen we het een en ander voor u uit.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Als kaarsengroothandel begrijpen we dat u verregaande eisen stelt aan uw interieur en dat heus niet elke Bolsius navulling zal volstaan. Daarom kunt u uw Bolsius Refill in verschillende uitvoeringen verkrijgen. Er zijn bijvoorbeeld witte navullingen, maar u kunt ook kiezen voor transparante varianten of eerder voor romantische, rode toevoegingen. Liever een ander kleurtje? Zelfs amber- en oranjekleurige varianten behoren tot de mogelijkheden. Zo heeft u niet alleen voor Valentijnsdag een geschikte Bolsius Refill, maar heeft u ook meteen een Bolsius Relight navullling voor Koningsdag. Het zijn verder niet alleen de kleuren die verschillen want ook qua branduren heeft u keuze zat.

Oplossingen voor grootverbruikers

Wij richten ons in de eerste plaats op zakelijke klanten en dit wil zeggen dat wij deze kaarsen in grootverpakkingen aanbieden. Of u nu van uw Bolsius Relight Refill 10 stuks wil of eerder 20, 80, 100 of meer: wij hebben altijd een passende oplossing. Dit geldt niet alleen voor de Bolsius Relight navulling maar ook voor onze andere kaarsen. Hieronder maakt u kennis met onze alternatieven en onze andere handige oplossingen.