Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    36
Merk
  1. Bolsius (6)

Bolsius (Relight) Kaarsenhouders

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Bolsius kaarsenhouder kopen bij 4UStore

Met Bolsius Relight rekent u op een stijlvolle collectie houders voor kaarsen. Elke kaarsenhouder is gemaakt voor professionele toepassingen. De Bolsius Relight houder komt in verschillende verschijningsvormen voor binnen of buiten en staat u toe om kaarsen stijlvol te presenteren. Het zijn luxueuze – edoch voordelige – houders die gegarandeerd een meerwaarde zullen zijn voor het horeca-interieur.

Kaarsenhouder voor binnen of buiten

De Bolsius Relight houder voor binnen is een glazen kaarsenhouder waarin de natuurlijke vlam helemaal tot zijn recht komt. Deze glazen kaarsenhouder is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die de zichtbare vlam op hun eigen manier verbuigen. Zo is er bijvoorbeeld de glazen Bolsius Relight kaarsenhouder die vooral focust op een optimale zichtbaarheid van de vlam, terwijl de hoekige varianten het kaarslicht dan weer slim versterken. Daarnaast kunt u bij ons ook een Bolsius Relight houder voor buiten aanschaffen. Een Bolsius Relight houder voor buiten is dubbel zo stevig en houdt de wind weg van de vlam. Ook deze Bolsius Relight houder is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waaronder een kaarsenhouder die als een mooie lantaarn licht schijnt over gezellige zomeravonden.

Diverse oplossingen van kaarsengroothandel 4UStore

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen uw kaarsenhouder aanschaffen, maar ook de bijpassende kaarsen. Als kaarsengroothandel bieden wij u de keuze uit de meest uiteenlopende kaarsen die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment terug.