Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    5
Merk
  1. Bolsius (1)

Bolsius Kaarsenaansteker

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Bolsius aansteker kopen bij 4UStore

Kenmerkend aan elke kaarsenaansteker, en dus ook aan de Bolsius aansteker, is uiteraard de lange nek. Hierdoor kunt u eenvoudig een kaars aansteken zonder dat u, in tegenstelling tot bij een klassieke aansteker, meteen uw vingers in vuur en vlam zet. Er bestaan verschillende soorten kaarsenaanstekers en ze zijn lang niet allemaal even goed, maar met de Bolsius kaarsenaansteker bent u in ieder geval zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Bolsius aansteker: een kwalitatieve kaarsenaansteker voor langdurig gebruik

De Bolsius kaarsenaansteker kunt u keer op keer opnieuw gebruiken. Het is namelijk een navulbare aansteker. Wanneer de Bolsius kaarsenaansteker ermee ophoudt, haalt u dus gewoon even uw glasfles boven en voorziet u 'm van een extra dosis gas. Verder werkt de Bolsius kaarsenaansteker op basis van het piëzo-elektrisch effect. Dit wil zeggen dat de druk die u op de knop van de Bolsius aansteker uitoefent in elektriciteit wordt omgezet. Deze elektriciteit springt van de ene naar de andere pool over en er vormt zich aldus een vonk. In combinatie met het gas volgt een ontvlamming en kunt u eenvoudig uw kaars aansteken met de Bolsius aansteker. U heeft bij de Bolsius kaarsenaansteker dus geen batterijen nodig en na het bijvullen van de Bolsius kaarsenaansteker kunt u dit model keer op keer gebruiken.

Alles voor een sfeervolle verlichting

De Bolsius aansteker wordt per stuk verkocht en is een ideale toevoeging voor eenieder die de kaarsen van dit merk aanschaft. Ook deze kaarsen zijn bovendien bij ons verkrijgbaar, waardoor u een wel heel complete bestelling kunt plaatsen. Bekijk even het aanbod van onze online kaarsengroothandel of surf meteen door naar een van de onderstaande pagina's waar u alvast een aantal topproducten aantreft.