Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    23
Merk
  1. Bolsius (5)

Bolsius Clear Cups

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Bolsius Clear Cups kopen bij 4UStore

Het concept Bolsius Clear Cups is een kaarsenconcept dat speciaal is ontwikkeld voor de veeleisende professional. Het bestaat uit speciale Clear Cup-houders die te verkrijgen zijn in verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld een ovaalvormige houder of een vierkante houder. Deze houders worden vervolgens gecombineerd met de Bolsius Clear Cups, kaarsen in een cup. Deze cups zijn gemaakt van kunststof en geven de kaars een stijlvol uiterlijk.

Kaarsen van een professionele kwaliteit

De Bolsius Clear Cups kunnen uitstekende eigenschappen voorleggen. Zo kunnen deze cups tot wel 16 uur lang branden. Het is dus niet snel nodig om de kaars te verwisselen. De cups, die zijn gemaakt op basis van 100% gerecycled plastic, zorgen ervoor dat de vlam goed zichtbaar is. Eenmaal gedoofd, kunt u de Bolsius Clear Cups eenvoudig opnieuw aansteken. Het concept met gekleurde cups staat u toe om gemakkelijk van kleuren te wisselen, bijvoorbeeld bij events of om een bepaalde sfeer te creëren. Dankzij de verscheidenheid aan beschikbare kleuren is het altijd mogelijk om een combinatie te vinden die past binnen het interieur.

Prachtige kaarsen om te combineren

Dankzij de Bolsius Clear Cups kunt u eenvoudig spelen met kleuren om het interieur een levendig uiterlijk te bezorgen. Nog leuker wordt het echter indien u kaarsen met verschillende groottes en designs met elkaar combineert. Daarom bieden wij niet alleen de Bolsius Clear Cups aan, maar ook andere kaarsen van Bolsius. Denk bijvoorbeeld aan het ecologische kaarsenconcept StylEco of het stijlvolle ReLight-kaarsenconcept. Ook stompkaarsen, tafelkaarsen en theelichten van Bolsius zijn bij ons te verkrijgen. Deze producten vindt u op de onderstaande pagina’s.

"