Onze andere webshops

Kaarsen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kaarsen bestellen bij kaarsen groothandel 4UStore

4UStore is een kaarsen groothandel waar u terechtkan voor onder meer tafelkaarsen en stompkaarsen. U rekent op een heel compleet assortiment dat afgestemd is op de noden van horecagelegenheden. Zo hebben onze stompkaarsen een extra lange levensduur, rekent u op elegante vlammen en hebben we ook oplossingen voor buiten. Hieronder leggen we uit wat de meerwaarde van onze kaarsen groothandel is en maken we u alvast wegwijs doorheen ons assortiment.

Waarom u bij uw kaarsen kopen groothandel 4UStore moet overwegen

Er zijn verschillende redenen waarom u bij uw kaarsen kopen groothandel 4UStore dient te overwegen. In de eerste plaats moet u weten dat wij een heel compleet assortiment hebben. Als kaarsen groothandel verkopen wij onder meer stompkaarsen, theelichten, tafelkaarsen, speciale houders voor buiten enzovoort. U heeft daarbij ook de keuze tussen diverse modellen en bent dus niet beperkt tot de witte kaarsen. Als kaarsen groothandel leveren wij bovendien oplossingen in extra grote verpakkingen en aan extreem scherpe prijzen.

Er is nog een andere reden waarom u bij uw kaarsen kopen groothandel 4UStore dient te overwegen, want bij grote bestellingen kennen wij mooie staffelkortingen toe. Een laatste reden waarom u bij uw kaarsen bestellen en bij uw kaarsen kopen groothandel 4UStore dient te overwegen, is ten slotte omdat wij ons voornamelijk richten op professionele gebruikers. Al onze stompkaarsen, witte kaarsen en dergelijke meer zijn dan ook op uw zakelijke noden afgestemd.

Stijlvolle oplossingen voor horecazaken

U kunt bij ons niet alleen kaarsen bestellen die uw tafel opvrolijken, maar ook talloze andere producten om uw tafel aan te kleden. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment terug. Neem zeker even een kijkje op zusterwebsite Kantinewinkel.nl waar u een uitgebreid productenassortiment vindt voor horecagelegenheden.