Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 11
  71
Merk
 1. DEB (1)
 2. Diversey (1)
 3. Duni (1)
 4. MTS Euro Products (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Desinfectiemiddelen (1)
Type Handhygiëne
 1. Wet wipes (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (4)

Vochtige doekjes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Mocht u onverhoopt geen water in de buurt hebben maar toch de handen grondig willen reinigen dan zijn wet wipes een bijzonder handige en effectieve oplossing. Wet wipes reiningen krachtig en sparen tevens de handen. Zo zijn de wet wipes in staat zware vervuiling van zowel verf, lijm, olie en smeer te verwijderen. Tevens kunt u bij ons bijpassende dispensers  bestellen. Deze handige kunststof dispensers zorgt ervoor dat de tissues altijd goed vochtig blijven en makkelijk te pakken zijn. Bent u veel onderweg voor uw bedrijf of werkt u buiten op locatie? Wet wipes zijn ook verkrijgbaar in een emmer. Gemakkelijk mee te nemen en biedt onmiddellijk uitkomst bij vieze handen. 

Wet wipes: altijd schoon en fris

Reinigende doekjes, altijd en overal beschikbaar. Wet wipes zijn natte doekjes of papier die na opening meteen gebruiksklaar zijn. Makkelijk, snel en handig. Het kan gebruikt worden voor schoonmaakdoeleinden en/of voor persoonlijke hygiëne.  Wet wipes zijn meer dan ooit uiterst populair: Euromonotor prognosticeert bijvoorbeeld een verkoopstijging van 17% tegen 2017. Wat maakt deze reinigende doekjes dan juist zo populair en handig? Wij bundelden het in onderstaand overzicht gericht op uiteenlopende doelgroepen en sectoren. 

Bij de hand, altijd en overal

Ongeacht in welke situatie u zich bevindt: wet wipes zijn onmisbaar geworden in tijden waar bacteriën zich overal bevinden en we steeds meer belang hechten aan persoonlijke hygiëne. Als particulier, in de horecasector of in de industriële sector: via onze wet wipes beschermt u zich tegen honderden microscopische en ziekmakende wezentjes.

Particulieren

De hedendaagse wetenschap weet steeds beter hoe virussen en bacteriën zich verspreiden. De hoeveelheid individuen  op openbare plaatsen is de laatste decennia steeds verder toegenomen en dus is een tikkeltje gezonde smetvrees helemaal niets om zich over te schamen. Uit een onderzoek van De Telegraaf blijkt bijvoorbeeld dat de grootste broeihaarden van bacteriën net die plaatsen zijn die we bijna dagelijks bezoeken, namelijk: openbare toiletten, deurklinken,  boodschappenwagentjes, vaat- en theedoeken, de pinautomaat en de leuning van een roltrap. Stuk voor stuk alledaagse zaken waarbij men de handen nadien niet zomaar nadien kan wassen. Wist u trouwens dat ook uw smartphone binnen de drie dagen na reiniging opnieuw vol zit met honderden bacteriën?  De oplossing zal hier inderdaad bij wet wipes liggen. Deze doekjes zijn klein en compact – altijd klaar voor gebruik en zeer makkelijk mee te nemen. Ideaal voor iedereen met een portie gezonde smetvrees. 

Horecasector

In de horecasector worden de tafels na iedere klant opnieuw schoongemaakt. Een goede zaak denkt u? Niet als daar het klassiek en multifunctioneel vieze schoonmaakdoekje mee wordt bedoeld. Dat doekje werd al voor tientallen of honderden andere tafels gebruikt en is een broeihaard voor meer dan ons lief is. Heel bizar in een sector waarbij er bij een haar op het glas al een haar in de boter is. Van entree tot toilet en keuken lijkt hygiëne er tot een kunst verheven, maar de tafel wordt vaak in de steek gelaten. Wet wipes bieden hier de ideale oplossing. Stevig doekjes, voortdurend gebruiksklaar en wegwerpbaar na ieder gebruik voor een optimale vorm van tafelhygiëne. Wet wipes zijn in de horecasector onmisbaar geworden, of toch als je geeft om de hygiëne en gezondheid van jouw klanten. 

Andere sectoren

In alle sectoren waar gewoonweg geen water beschikbaar is of waar werknemers zich voortdurend moeten verplaatsen, is het van belang om hen alsnog de kans te geven om zich te kunnen reinigen. Of het nu gaat om zware  vervuiling of niet: als werkgever geef je aan dat je om je werknemers geeft. Van de industriële sector tot de bouwsector of bij handelsvertegenwoordigers (misschien lopen zij nog wel het meeste risico na al dat handjes schudden): reinigende doekjes bieden altijd een meerwaarde.

 Beschikbare producten voor alle toepassingen

Verschillende toepassingsgebieden vragen verschillende producten. Gelukkig hebben wij een uitgebreid assortiment aan wet wipes beschikbaar, onderstaand overzicht kan je helpen bij het maken van de beste keuze. 

 • Glorix hygiënische doekjes: wet wipes zonder bleekmiddel geschikt voor het reinigen van tafels (bijvoorbeeld in de horecasector);
 • Black Box wet wipes: zware hoeveelheden voor zware mannen. Geschikt voor grote vervuiling zoals in de bouwsector;
 • Dreumex wet wipes: geschikt voor het verwijderen van onder andere olie, vetten, roet en teer;
 • Plastiqline equipe wet wipes: geschikt voor de voedingsindustrie, catering en medische hygiëne. Compatibel met de Plastiqline Qwipe wet wipes dispenser voor wandmontage.