Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 38
    105
Merk
  1. DEB (1)
  2. Gojo (1)
  3. Pevastar (4)
Type Handhygiëne
  1. Industriële handreiniging (6)

Industriële handreiniging

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Industriële handreiniger kopen bij 4UStore

Tijdens het harde werk worden de handen al eens heftig vuil. Een goede handhygiëne vergt een krachtige industriële handreiniger. Enkel op die manier kunnen we de heftigste handvervuiling aanpakken, hoewel zo’n industriële handreiniger ook geschikt is voor lichte en middelzware vervuiling. Hoe dan ook werd de industriële handreiniger niet alleen ontworpen om zelfs de heftigste vervuilingsgradaties aan te kunnen, maar ook om de handen te verzachten.

De industriële handreiniger van PevaStar

Bij 4UStore neemt de industriële handreiniger van PevaStar een prominente rol in. Het gaat om een hoogwaardige handreiniger die bovendien ook huidvriendelijk werkt. Aan de handreiniger werd een kunststofkorrel toegevoegd. Dankzij deze kunststofkorrel is het voldoende eenvoudig om vuil van de handen te verwijderen. De industriële handreiniger van PevaStar is pH-neutraal en bovendien ook huidvettend. Dit middel voor industriële handreiniging is bovendien in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Het gaat onder andere om de compacte emmers van drie kilogram, die per zes stuks komen. Ook grotere emmers van tien liter behoren tot de mogelijkheden. Wil je de emmer rechtstreeks als dispenser gebruiken? Combineer de handreiniger dan met de zeeppomp en het apart verkrijgbaar rekje van PevaStar.

De industriële handreiniger van Euro Star

Voor industriële handreiniging beschikken we ook over de handreinigers van Euro Star. Het is geschikt voor lichte tot middelzware vervuiling en heeft een frisse geur. Het doet overigens ook meer dan handreiniging alleen en biedt een terugvettende werking. De handreiniger van Euro Star komt in potten van drie liter en er komen zes potten in een doos. Dit middel ter handreiniging is echter eveneens verkrijgbaar in extra grote emmers van tien liter. De dispenser in de vorm van een pomp en bijpassend rekje is eveneens apart verkrijgbaar via deze webwinkel.

Meer

Naast industriële handreiniging verkopen wij ook producten zoals handzeep, foamzeep, jerrycan zeep, handverzorging en nog veel meer!