Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 11
  91
Merk
 1. Dettol (4)
 2. Gojo (2)
 3. Palmolive (5)
 4. Soapy (1)
Type Handhygiëne
 1. Desinfectiezeep (1)
 2. Zeeppompje (2)
Kenmerken
 1. Antibacterieel (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (12)

Zeeppompje

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Geen ruimte of onvoldoende verloop voor het plaatsen van een veel grotere en duurdere zeepdispenser? Dan zou een zeeppompje eigenlijk nooit mogen ontbreken in uw sanitair. Een dergelijk zeeppompje combineert immers de voordelen van een zeepdispenser, met die van een klein, handig en compact formaat. Op deze manier kan je toch genieten op de toegevoegde meerwaarde van een dispenser, zonder ook de praktische nadelen daarvan te ervaren. Met alle plezier zetten we de voor- en nadelen van beide systemen lijnrecht tegenover elkaar - wij geloven immers dat wij u enkel zo kunnen begeleiden tot de best mogelijke aankoop. Nog niet helemaal zeker van uw stuk? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Zeeppompje - voor een optimale hygiëne

Schaalvoordelen of een compact formaat?

Zeepdispensers zijn voornamelijk gekend vanwege hun groot formaat, hun ruimere hoeveelheden en de voordelige bijhorende schaalvoordelen. Het is wel degelijk zo dat navullingen voor zeepdispensers over het algemeen een stuk goedkoper zijn dan alternatieven zoals een zeeppompje, maar soms is een zeepdispenser praktisch gewoon geen optie. In dat geval kan een zeeppompje vast en zeker soelaas bieden. Een dergelijk zeeppompje heeft dan ook, in tegenstelling tot de zogenaamde zeepdispensers, een veel compacter formaat waardoor hij in ieder sanitair zijn plaatsje weet te veroveren. Het klopt dat een dergelijk zeeppompje een hogere verkoopprijs heeft per ml inhoud - en dat is ook niet geheel onlogisch: bij ieder pompje moet dan ook weer de volledige verpakking geproduceerd en meegeleverd worden,terwijl dit bij dispensers slechts een enkele maal dient aangekocht te worden. Toch kunnen wij als geen ander die kritiek ook keihard counteren: ook bij zeeppompjes geloven wij oprecht in schaalvoordelen en handige staffelkortingen. Door ineens verschillende zeeppompjes bij ons aan te kopen geniet je niet alleen van de transportvoordelen, maar bovendien ook van onze handige staffelkorting op ieder zeeppompje. Zo kan je dan ook genieten van het mooie uit beide werelden.

Ideaal voor een optimale hygiëne

Wat grotere dispensers en kleinere flacons met zeep wel gemeen hebben, is dat beiden speciaal op de markt werden gebracht om een optimale hygiëne wasbeurt na wasbeurt en toiletbezoek na toiletbezoek blijvend te kunnen garanderen. Klassieke blokken zeep zijn in de praktijk vaak een ongewenste broeihaard van bacteriën vanwege hun veelvuldig gebruik door een groot en divers publiek aan toiletbezoekers. Bij een zeepflacon ligt de situatie volledig anders: het enige gemeenschappelijk raakoppervlak van een zeeppompje is het pompsysteem zelf. Het klopt inderdaad dat bacteriën en ziektekiemen zich vooral daar zullen situeren, maar aangezien de handen nadien meteen gereinigd worden door de handige en bijgeleverde zeep hoeft dit geen probleem te zijn. Op deze manier weet een zeeppompje, net zoals de klassieke en grotere dispensers, voor een optimale hygiëne te zorgen na iedere sanitaire stop.

Een aangename geur en een frisse touch

Een zeeppompje is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Ieder combinatie zeeppompje en vulling aangeboden in onze webwinkel werd uitbundig beoordeeld op basis van zijn verfrissend karakter in combinatie met de handvriendelijke eigenschappen. Op deze manier garanderen wij een zakelijke verfrissing waarbij handirritaties voorgoed achterwege blijven.