Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 14
  37
Merk
 1. All Care (1)
 2. MTS Euro Products (4)
 3. Tricel (1)
Type Handhygiëne
 1. Foamzeep (1)
 2. Jerrycan zeep (4)
Kenmerken
 1. Antibacterieel (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (6)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (2)

Jerrycan zeep

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Wanneer hygiëne en veelvuldige reiniging noodzakelijk zijn binnen uw bedrijf, zijn grootverpakkingen in de vorm van jerrycanzeep onmisbaar. Met deze grootverpakking waarmee u bijzonder voordelig al uw navuldispensers kunt vullen, zit u eigenlijk altijd goed. Ook op dit gebied kunt u bij ons terecht voor verschillende uitstekende producten tegen een zeer scherpe prijs. Van desinfecterende handzeep, hair en body shampoo voor de douches van uw vereniging, tot jerrycans met luxe handzeep voorzien van het Europees ECO-keurmerk. Wij zorgen voor een zeer snelle levering van elke bestelling zodat u altijd uw producten op voorraad heeft. Ook voor al deze producten geldt uiteraard onze staffelkorting. Jerrycanzeep is voorzien van een aangename geur, vriendelijk voor de huid en is geschikt voor diverse navulsystemen.

Jerrycan zeep: voor grote nood

Hygiëne en meermaals reinigen zijn een echte ‘must’ voor uw onderneming? Dan kan de zeepfactuur nogal snel de hoogte inschieten. Speciaal voor deze toepassingen bieden wij u zeep aan in de vorm van echte grootverpakkingen. Met onze jerrycan zeep vult u dan ook handig en snel al uw navuldispensers aan tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden onze jerrycan zeep aan met desinfecterende handzeep, shampoo voor de douches of bijvoorbeeld luxe handzeep. Wij geloven dat uw onderneming het beste verdient aan de scherpste prijzen. Om het verhaal compleet te maken doen we er uiteraard ook nog eens onze extra voordelige staffelkortingen bovenop.

Jerrycan zeep: handzeep

In drukke ondernemingen is een goede handhygiëne heel belangrijk, al was het maar om de snelle verspreiding van ziektekiemen tussen werknemers tegen te gaan. Gewone handzeep past in feite in het kader van een goede hoest- en nieshygiëne, zo nemen wetenschappers aan dat ongewassen handen goed zijn voor ongeveer 80% van alle infecties in een onderneming. Voor grote ondernemingen betekent dit echter een hoge kost. Met onze jerrycan zeep kan u echter al fiks besparen op deze uitgavepost. Zo is de literprijs van onze ‘Handzeep de luxe 10 liter Eco’ bijna 55% lager dan bijvoorbeeld onze DEB Handzeep. Doe daar nog eens onze staffelkorting bovenop en de besparing mag echt wel duidelijk zijn.

Jerrycan zeep: desinfecterende handzeep

Restaurant, cafetaria of bedrijf in de voedingssector? Wanneer het personeel in contact komt  met de productie van voeding, dan volstaat gewone handzeep niet langer. Hier moet gekozen worden voor speciale desinfecterende handzeep die alle bacteriën of ziektekiemen grondig naar de begraafplaats stuurt. Ook hier kan de factuur nogal sterk oplopen. Zo is de literprijs van onze desinfecterende  jerrycan zeep  tot maar liefst 75% lager dan bijvoorbeeld het geval is bij de ‘Ojo adx-7 purell advanced desinfect”.

Jerrycan zeep : Hair & Body Shampoo

Ook voor douchedispensers bieden wij jerrycan zeep aan. Onze hair & body shampoo is geschikt voor het wassen van de haren als het lichaam en schikt zich daardoor uitstekend voor de douches van verenigingen, instellingen of bedrijven die periodiek hun douchedispensers moeten bijvullen. Ook voor de lokale voetbalclub is onze hair & body shampoo met andere woorden een goed(koop) alternatief.