Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Foamzeep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foamzeep is zeer zuinig en daardoor goedkoop in het gebruik. Door de schuimende substantie voelt de zeep zeer zacht en prettig aan de handen bij het wassen. Door het gesloten doseersysteem is foamzeep veilig in het gebruik en waarborgt het de hygiëne. U kunt bij ons terecht voor verscheidene soorten foamzeep. zoals antibacteriële foamzeep , geleverd in een duurzame flacon. Veel van onze foamzeep producten beschikken over het Europees Ecolabel kenmerk. Alle foamzeep producten zijn te bestellen met staffelkorting.

Foamzeep: voor zachte en schone handen

Foamzeep werd speciaal gemaakt voor het verwijderen van zichtbaar vuil aan de handen, tussen de vingers en onder de nagels. Het is veilig in gebruik en waarborgt de hygiëne van uw toiletbezoekers. Bovendien zijn er speciale soorten foamzeep op de markt voor allerhande specifieke toepassingen, denk bijvoorbeeld aan restaurants of aan ziekenhuizen.  Speciaal voor die laatste groepen hebben wij ook antibacteriële foamzeep opgenomen in ons assortiment, ideaal voor wie de voordelen van desinfecterende middelen met die van zeep wenst te combineren. Voor meer informatie omtrent de geschiktheid van onze foamzeep kan u ons steeds vrijblijvend contacteren, wij staan u dan ook met alle plezier bij in uw zoektocht naar de ideale zeepsoort.

Voordelen van foamzeep

Het gebruik van foamzeep garandeert niet alleen zachte en schone handen, maar heeft ook heel wat andere voordelen voor u in petto. Wij zetten ze voor u even op een rij.

Economische voordelen

Slechts een kleine hoeveelheid van de foamer is al voldoende voor een effectieve en efficiënte reiniging van de handen. Watergebruik wordt alsook tot het minimale gereduceerd, ideaal als u ook om het milieu geeft. Bovendien is ook onze staffelkorting van toepassing op ons assortiment foamzeep, waardoor u sowieso al een fikse korting kan genieten. Handhygiëne en economische voordelen gaan niet toevallig hand in hand.

Prettig gevoel, ook bij frequent gebruik

Met dank aan de schuimende substantie voelt de zeep zeer zacht en prettig aan tijdens en na het wassen van de handen. Bovendien hebben onze zepen een neutrale pH-waarde waardoor dit ook bij het frequent wassen het geval blijft. Uw handen gaan niet irriteren en frequent wassen vormt zo geen probleem. Wij dachten duidelijk aan optimaal gebruiksgemak van uw toiletbezoekers, u toch ook?

Optimale hygiëne

Uw handen wassen is één ding, hygiëne – dat is weer wat anders. Onderzoek heeft bijvoorbeeld aangetoond dat de klassieke blokken zeep eigenlijk een ongewenste broeihaard zijn van bacteriën, alle goede bedoelingen ten spijt. Daarom kozen wij uitdrukkelijk voor een gesloten doseersysteem waardoor onze foamzeep niet alleen veilig te gebruiken is, maar ook de hygiëne optimaal gewaarborgd blijft. Voor restaurants of bedrijven waar bijvoorbeeld voeding verwerkt wordt bieden wij bovendien speciale antibacteriële foamzeep aan, ideaal voor een optimale hygiëne. Een optimale hygiëne, wasbeurt na wasbeurt.

Europees Ecolabel keurmerk

Wie dragen het milieu hoog in het vaandel, u toch ook? De meeste van onze aangeboden foamzepen beschikken over het zogenaamd Europees Ecolabel keurmerk. Dit wil zeggen dat onze producten geproduceerd werden met een zo laag mogelijke milieubelasting, zowel op vlak van grondstoffen als op vlak van waterverbruik, energieverbruik, het gebruik van schadelijke stoffen, gebruikte verpakmaterialen en afvalstoffen. Samen bouwen we aan een beter milieu. 

Wij hebben een enorm breed assortiment! Zo vindt u bij ons niet alleen foamzeep, maar zelfs shampoo grootverpakking!