Onze andere webshops

Desinfectiezeep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om altijd verzekerd te zijn van de nodige hygiëne binnen uw bedrijf is de aanwezigheid van desinfecterende zeep uiteraard onmisbaar. De door ons aangeboden producten zijn van uitstekende kwaliteit. Veel producten, zoals de bacteriostatische handreiniger en de instant desinfectiefoam van Deb voldoen bovendien aan de strenge eisen aan hygiëne die bijvoorbeeld door ziekenhuizen en restaurants gesteld worden. Desinfectiezeep is onder meer te verkrijgen als handzeep, foamzeep en lotionzeep waarbij u de keuze heeft uit diverse cartridges voor dispensers van verschillende merken. Tevens is de desinfectiezeep verkrijgbaar als desinfecterende handgel, voor de noodzakelijke bescherming als er geen water in de buurt is. Veel van de  aangeboden producten hebben behalve een beschermende ook een reinigende en verzorgende werking zodat bij gebruik de handen tevens gespaard blijven van eventuele irritatie en ruwheid.

Desinfectiezeep voor optimale hygiëne

Hygiëne wordt steeds belangrijker, zeker op drukke plaatsen of bedrijven. De laatste jaren werd steeds meer onderzoek gedaan naar de manier waarop ziektes en bacteriën zich verplaatsen - sanitaire ruimten en deurklinken vormen daarbij een echt pijnpunt. Vooral in bedrijven waar bijvoorbeeld met voedingsproducten wordt gewerkt is desinfectiezeep echt onmisbaar geworden. De desinfectiezeep die wij aanbieden voldoet iedere keer opnieuw aan strikte kwaliteitsvereisten. Zo hebben wij bijvoorbeeld desinfectiezeep beschikbaar dat ook gewoon in ziekenhuizen en restaurants gebruikt mag worden vanwege de strenge vereisten waaraan  het voldoet. 

Uitvoeringen

Om aan alle mogelijke eisen te kunnen voldoen bieden wij onze desinfectiezeep aan in verschillende uitvoeringen, gaande van hand-, foam- en lotionzeep tot desinfecterende handgel. Die laatste werd speciaal op de markt gebracht voor toepassingen waarbij geen water in de buurt is, bijvoorbeeld bij het betreden van een bepaalde ruimte. Lekker handig en hygiënisch, zoals het hoort.

Wanneer nuttig?

Desinfecterende middelen worden voornamelijk gebruikt in situaties waarbij de handen niet vuil lijken, maar wel kunnen besmet zijn met micro-organismen. In restaurants, ziekenhuizen of bedrijven waar voeding of medicijnen worden verwerkt een echte must. Let erop dat desinfectiezeep alleen niet volstaat: het heeft geen reinigende werking waardoor zichtbaar (of minder zichtbaar) vuil niet verwijdert zal worden. Desinfectiezeep en andere zepen moeten in feite naast elkaar gebruikt worden en elkaar vervolledigen. Toch kan het ook een noodoplossing vormen: is er geen wasbak met kraan, papieren handdoekjes en een pedaalemmer aanwezig, dan volstaat een dispenser met desinfecterende alcohol wel als volwaardige nevenoplossing.

Bovendien kan het gebruik van desinfecterende middelen ook nuttig zijn in sectoren waar niet met voeding gewerkt worden. Onderzoek heeft immers aangetoond dat bedrijven een plaats zijn waar werknemers heel wat ziektekiemen uitwisselen, uiteindelijk resulterende in zieke werknemers en een toegenomen kost voor de werkgever. Door handig gebruik te maken van desinfectiezeep kan het aantal ziektekiemen drastisch gereduceerd worden, waardoor ook het ziekteverzuim op korte en lange termijn zal afnemen. De investering in desinfecterende middelen is op die manier maar een kleine fractie van wat een onderneming kan winnen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de geschiktheid van onze producten.

Wij hebben een enorm breed assortiment! Zo vindt u bij ons niet alleen desinfectiezeep, maar zelfs shampoo grootverpakking!