Onze andere webshops

Handzeep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Handzeep is een onmisbaar item voor het sanitair van uw bedrijf. Ook  in uw keuze van handzeep kunt u aan uw klanten laten zien wat u als bedrijf wilt uitstralen. Er zijn verschillende soorten handzeep te verkrijgen voor dispensers van diverse merken. De producten  worden bovendien geleverd in makkelijk wisselbare flacons. Handzeep is verkrijgbaar als lotion, foamzeep of gel.  Probeer bijvoorbeeld een zeer krachtige handwash. Dit middel is voorzien van heerlijk geurende natuurlijk oliën en een fijne scrub voor grondige reiniging van de handen. Of wat dacht u van een douchezeep? u zult zich in een wellness centrum wanen, ideaal voor uw bedrijf of vereniging. Veel van onze handzeep producten zijn bovendien voorzien van het Europees Ecolabelkenmerk.

De hand(zeep) op de knip houden

Op zoek naar de geschikte handzeep voor uw sanitair? Er zijn inderdaad verschillende soorten zeep beschikbaar en de keuze is niet altijd even makkelijk. Wij proberen uw keuze te vergemakkelijken door voor u een en ander op een rij te zetten.

Zeepsoorten

Handzeep is beschikbaar in alle soorten, formaten, geuren en kleuren. De keuze voor de ideale handzeep ligt niet voor de hand en is afhankelijk van tal van factoren. Toch proberen wij voor u een en ander te vergemakkelijken door onderstaand handig overzicht.

Geparfumeerd

Iedere vorm van zeep komt met een eigen geur. Zo zijn er zowel lichte als zeer sterk geparfumeerde zeepsoorten beschikbaar. Ook de geuren zelf kunnen sterk verschillen, waarbij iedere geur een eigen effect heeft. Het is inderdaad bewezen dat geuren een invloed hebben op zowel het gedrag als het humeur van mensen (de zogenaamde geurmarketing maakt daar optimaal gebruik van). Je kan daar dan ook rekening mee houden bij de keuze van de ideale handzeep. Zo dien je in kantoorgebouwen voor andere geuren te kiezen dan in bezoekers sanitair, enkel en alleen al om het geureffect zo optimaal mogelijk te benutten. Om je een idee te geven hebben we een kort overzicht gemaakt van de beschikbare geuren en hun effecten:

 • Lemon citrusgeur: zorgt voor een gelukzalig gevoel en een verbetering van het humeur
 • Sinaasappelgeur : werkt rustgevend en kalmeert in drukke tijden
 • Limoengeur (lemonberry): helpt het concentratieniveau te verhogen om optimale prestaties te garanderen

Reinigend karakter

Bij de keuze van een geschikt soort handzeep zal een en ander ook afhankelijk zijn van het gewenst reinigend karakter van de zeep. Zo zal bij zware reiniging (bv. handen met oliesporen) de DEB Swarfega Lemon handzeep geschikt zijn, terwijl voor dagelijks (toilet)gebruik de DEB Lotion Wash handzeep beter geschikt zal zijn. Bij al onze producten is daarom uitdrukkelijk aangegeven waarvoor ze zich het best schikken en welk reinigend karakter ze dus bezitten. 

Uitstraling en imago

De keuze kan ook bepaald worden op basis van de gewenste uitstraling van het bedrijf zelf. Vooral in bezoekers sanitair kan het bijvoorbeeld aangeraden zijn om voor een andere soort handzeep te kiezen.  In deze situatie kies je  bijvoorbeeld voor een aangename en rustgevende geur in een stijlvolle verpakking. Aan te raden is in dit geval de Gojo ADX handzeep geïnspireerd door de wellness-sector. Klassiek, stijlvol en een aangename geur, met als logisch gevolg dat het humeur van uw bezoeker hoe dan ook een ware boost zal ondervinden. 

Extra hygiëne

In sommige gevallen is hygiëne veel belangrijker dan bijvoorbeeld uitstraling of geurmarketing.  Bijvoorbeeld voor werknemers die in een kantine werken, maar ook in de zorgsector of in vaak bezochte publieke ruimten, is het belangrijk om te kiezen voor een antibacteriële handzeep die ook met de kleinste virussen komaf weet te maken. Zich daar uitstekend toe lenend is dan ook  de vloeibare Tork Extra hygiëne handzeep, geschikt als navulling voor het S1-systeem van Tork. 

De hand op de knip houden

Met onze handzeep houdt u inderdaad de hand op de knip. Wij kunnen handzepen zowel in kleine als grote hoeveelheden en formaten leveren. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze hotelzeepjes! Aangezien wij alles op grote schaal aankopen voelt u de besparing hoe dan ook op uw eindfactuur. Wij garanderen dan ook steevast geschikte handzeep voor de best geschikte prijzen. 

Wij hebben een enorm breed assortiment! Zo vindt u bij ons niet alleen handzeep, maar zelfs shampoo grootverpakking!