Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    201
Merk
  1. Atrix (1)
  2. DEB (2)
  3. Gojo (1)
Type Handhygiëne
  1. Handverzorging (1)
Kenmerken
  1. Ongeparfumeerd (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (3)

Handverzorging

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Handcrème kopen bij 4UStore

Het gebruik van verzorgende handcrème is cruciaal tijdens het werken. Je wordt immers voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden. Zo kan het gebruik van ruwe materialen de natuurlijke beschermlaag op onze handen aantasten, maar kan dat ook het gevolg zijn van het werken met specifieke producten. Door handcrème te gebruiken, bescherm je jouw handen. Bovendien voelen jouw handen ook nog eens zacht en soepel aan. Bij 4UStore hebben we een ruim aanbod aan verzorgende crème, gaande van kleine verpakkingen tot dispensernavullingen.

Handcrème kopen voor dispensers

Voor grootverbruikers zijn er speciale dispenserverpakkingen. Op die manier kan het personeel eenvoudig hun handen verzorgen. Het gaat onder andere om navullingen voor de FloraFree handcrème dispenser en de Deb Restore 1000 verzorgende crème dispensers. De navullingen zijn geschikt voor allerhande sectoren. Denk bijvoorbeeld aan een horecagelegenheid, maar ook aan kantoorgebouwen, industriële omgevingen en zelfs de lokale sportschool.

Handcrème kopen voor in de medische sector

In de medische sector verheffen we handverzorging naar een hoger niveau. Hier moet het immers gaan om een volledig neutraal handverzorgingsproduct zonder parfum. Bovendien moet het extra snel door de handen geabsorbeerd worden. Hier kiezen wij specifiek voor de handcrème van het merk GOJO HAND MEDIC. Ze zijn verkrijgbaar in hygiënische dispensernavullingen. Voor zorgkundigen die zich ten huize van de patiënt begeven, zijn er ook handige tubes handcrème die ze gewoon in de wagen mogen achterlaten. Deze tubes handcrème komen in een handige dispenserdoosverpakking.

Handcrème kopen voor restaurants

Opdat handcrème mag worden gebruikt in omgevingen waar we ook in contact komen met voedingsproducten, moet het aan een aantal strikte vereisten voldoen. Het gaat in het bijzonder om de Europese norm EN 4120:2007. De aangehaalde handcrème van GOJO HAND MEDIC voldoet aan die vereisten. Deze handcrème heeft geen invloed op eten en drinken en mag je dus ook gewoon in een restaurant gebruiken.

Andere handhygiëne producten bij 4UStore

Buiten deze fijne soorten handcrème verkopen wij nog meer producten die goed zijn voor de hygiëne van je handen. Zo verkopen wij verschillende soorten handzeep, zeeppompjes en foamzeep. Neem ook eens een kijkje bij onze bestsellers van de handhygiëne producten.