Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 608
    755
Merk
  1. Mediclinics (1)
  2. PlastiQline (2)
Kleur
  1. Wit (1)
  2. Zwart (1)
  3. Zilver (1)
Materiaal
  1. Staal (3)

Hands-in handdrogers

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Handdroger kopen bij 4UStore

Wilt u een automatische handdroger kopen? Dan heeft u keuze tussen verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een automatische handdroger kopen waarbij u de handen onder de luchtstroom dient te houden. Ze werken automatisch bij het detecteren van een hand. Daarnaast kunt u ook een drukknopbediende handdroger kopen. Die werken enkel bij het indrukken van de drukknop. Hierdoor verbruikt de handdroger nooit nodeloos stroom. Sommigen vinden zo’n handdroger kopen geen goed idee, met name omwille van het risico op kruisbesmetting. De gebruiker heeft echter net de handen gewassen en is er niks mis met zo’n handdroger kopen. Ten slotte kunt u ook een hands-in droger kopen. Op deze pagina kiest u eenvoudig uw favoriete hands-in droger.

Hands-in droger kopen bij 4UStore

De hands-in droger is een automatische handdroger die werkt door middel van warme lucht. Het bijzondere hieraan is dat de handen in de droger moeten worden gestopt, in plaats van onder of boven de droger. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en drogen de handen sneller. Deze handdroger kopen is dan ook een goed idee voor drukbezochte sanitaire omgevingen, bijvoorbeeld in fabrieken of winkelcentra. Dankzij hun snelle werking is de hands-in droger ook ecologisch vriendelijker. Er is minder stroom nodig voor het drogen van de handen en het doet het ook nog eens sneller. Bij sommige modellen, zoals de Mediclinics hands-in droger, is de motor zelfs verstelbaar en kunt u zelfstandig de motor harder of zachter instellen. Deze handdroger kopen is zeker een goed idee.

Andere handdrogers kopen bij 4UStore

Liever geen hands-in droger voor uw sanitair? Dan kunt u natuurlijk ook een andere handdroger kopen bij 4UStore. U kunt bijvoorbeeld een automatische handdroger kopen of een handdroger met een drukknop. Bezoek volgende webpagina’s voor meer informatie: