Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 342
  547
Merk
 1. Mediclinics (4)
Kleur
 1. Wit (1)
 2. Zilver (3)
Materiaal
 1. RVS (2)
 2. Staal (2)

Handdrogers met drukknop

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Mediclinics Handendroger

Handdroger met drukknop kopen? Bekijk ons assortiment aan Mediclinics Handdrogers met drukknop al vanaf €136,45. Wij van Handdoekentoiletpapier bieden alles aan op het gebied van toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord! Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen voor zowel bedrijven als particulieren.

Over de Mediclinics Handendroger met drukknop

Een Mediclinics Handendroger met drukknop is voordelig in gebruik. Wanneer u de knop indrukt wordt de duur van het blazen van hete lucht om uw handen te drogen beperkt. Hierdoor bespaart u stroom, omdat het apparaat niet onnodig hete lucht blijft blazen. De Mediclinics Handdrogers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld wit of zilver. Maar u heeft ook de keuze uit de materiaalsoort; kunststof, RVS of staal. Om een indruk te geven van de producten wordt hier een korte uitleg gegeven. De Mediclinics Handendroger drukknop is een uitstekend product met een stijlvol design, passend in elk sanitair. De Mediclinics handendroger drukknop 2250 Watt heeft een draaibare tuit die in de gewenste richting gedraaid kan worden. Een voordelige keus is de Mediclinics Handendroger drukknop 1650 Watt. Deze is wat minder krachtig, maar nog altijd krachtig genoeg om de handen snel droog te krijgen. Alle handdrogers zijn zeer gemakkelijk te bedienen! Voor meer informatie kunt u onze blog: ‘Elektrische handdrogers: voordelen en nadelen’ lezen.

 • Eenvoudig te bedienen
 • Goedkopere variant handendroger
 • Enkel aanschafkosten en stroomverbruik
 • Minder belastend voor het milieu dan een klassieke handdoekendispenser

Aanvullende producten

Naast de Automatische Handdrogers beschikken wij over een groot assortiment andere producten welke ook van toepassing kunnen zijn bij het gebruik van een sanitaire voorziening, zoals Dispensers, Handhygiëne en Toilet Accessoires.

Onze dienstverlening

Mocht u vragen hebben over een Mediclinics Handendroger of iets anders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen met uw vraag. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0117-454007 of via de mail: info@handdoekentoiletpapier.nl. Bestel vandaag nog uw Mediclinics Handendroger!