Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Automatisch

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Automatische Handdrogers

Automatische Handdroger kopen? Bekijk ons ruime assortiment aan Automatische Handdrogers al vanaf €98,80. Wij van Handdoekentoiletpapier bieden alles aan op het gebied van toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord! Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen voor zowel bedrijven als particulieren.

Informatie over de Automatische Handdroger

Een Automatische Handdroger is geschikt voor iedere sanitaire ruimte. De handdroger wordt eenvoudig aan de muur bevestigd en is zeer prettig in gebruik U kunt de handdroger gemakkelijk aan de muur bevestigen en het systeem is zeer prettig in gebruik. U houdt uw handen onder de handdroger en deze gaat automatisch aan. Zo heeft u geen problemen meer met losse handdoekjes en afval op de grond. Al in een hele korte tijd zijn uw handen droog, ideaal dus! In ons assortiment beschikken wij over verschillende merken als Mediclinics, PlastiQline en Wings. Er zijn twee verschillende varianten van de Automatische Handdroger verkrijgbaar. Bij de ene komt de warme lucht uit de onderkant van het toestel; het andere model is voorzien van een tuit. De tuit kan eventueel omgedraaid worden voor het föhnen van je haar. Zo transformeer je de Automatische Handdroger in een haardroger. Erg handig voor bijvoorbeeld de kleedkamers in een fitnesscentrum, sportclub of spa. De Automatische Handdrogers zijn verkrijgbaar in kunststof, RVS, aluminium en staal in diverse designs. Voor meer informatie kunt u onze blog: ‘Elektrische handdrogers: voordelen en nadelen’ lezen

  • Hygiënisch
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Levensduur van +/- 10 jaar
  • Enkel aanschafkosten en stroomverbruik
  • Minder belastend voor het milieu dan een klassieke handdoekendispenser

Aanvullende producten

Naast de Automatische Handdrogers beschikken wij over een groot assortiment andere producten welke ook van toepassing kunnen zijn bij het gebruik van een sanitaire voorziening, zoals Dispensers, Handhygiëne en Toilet Accessoires.

Onze dienstverlening

Mocht u vragen hebben over een Multifold Dispenser of iets anders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen met uw vraag. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0117-454007 of via de mail: info@handdoekentoiletpapier.nl. Bestel vandaag nog uw automatische handdroger!