Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handdrogers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Handdrogers kopen bij 4UStore

Na een sanitaire stop moet je natuurlijk even de handen wassen. Het drogen kan dan wel gebeuren via een handdoek, maar handdrogers zijn toch hygiënischer. Daarom zetten we ook bij 4UStore sterk in op handdrogers. Deze handdrogers komen in verschillende stijlen, formaten, uitvoeringen en dit van verschillende merken. Hierbij maken we een driedeling: de hands-in handdroger, de automatische handendroger en de handdroger met drukknop.

Hands-in handdroger kopen bij 4UStore

De hands-in handdrogers zijn automatische handdrogers die bijzonder effectief presteren. De handen worden rechtstreeks in de handdroger gehouden waardoor er weinig warmte ontsnapt. De handen zijn hierdoor veel sneller droog. Ook het verbruik van de handendroger kan op die manier beperkt worden. Bij 4UStore vind je hands-in handdrogers van verschillende merken zoals Mediclinics en Plastiqline. Deze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, gaande van wit en zwart tot een uitvoering in RVS-look.

Automatische handendroger kopen bij 4UStore

Hoewel ook de hands-in handdrogers automatisch werken en hier thuishoren, hebben we het hier eigenlijk over de verticaal blazende modellen. Deze handendrogers blazen de lucht naar onderen en dit zonder dat je een knop hoeft aan te raken. Dit maakt het uiteraard een stuk hygiënischer. Deze handdrogers zijn over het algemeen goedkoper maar drogen minder snel. In zeer druk bezochte sanitaire ruimtes kies je met andere woorden beter voor een hands-in handdroger. Maar in een horecagelegenheid staat een gewone automatische handendroger nooit mis.

Handdroger met drukknop kopen

Een laatste categorie handdrogers is deze met een drukknop. Zij werken net zoals de automatische handdrogers  maar je moet ze wel bedienen door de drukknop in te drukken. In sanitaire ruimtes waar een optimale hygiëne belangrijk is, zijn ze met andere woorden minder geschikt en kies je beter voor een automatische handdroger. Gaat het om een openbaar toilet in een grotere kantooromgeving? Dan volstaat deze handdroger met drukknop zeker wel. Bovendien passen de handdrogers dankzij de rijke keuze heel eenvoudig in het interieur.

Onze andere categorieën

Naast onze handdrogers verkopen wij natuurlijk nog veel meer, bekijk bijvoorbeeld ook eens deze categorieën: