Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Haardrogers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Haardroger kopen bij 4UStore

Een haardroger kopen doe je natuurlijk om jouw bezoekers en gasten te verwennen. In pakweg een zwembad of in een wellness zijn dergelijke haardrogers lang niet ongewoon. Ook voor hotels is een haardroger kopen de logica zelve. Maar wist je dat ze ook steeds vaker in de restaurants en bars hun intrede doen? Eigenlijk hoeft dat niet eens te verbazen. Het is dan ook ideaal voor zowel dames als heren die zich na een regenbui nog even willen opfrissen opdat ze er helemaal goed uitzien voor hun date. Uiteraard kan je hier wel niet zomaar iedere haardroger kopen. Voor horecagelegenheden dringen bijzondere haardrogers zich op. Gelukkig kan je bij 4UStore steeds een geschikte haardroger kopen.

Haardroger kopen voor in de horeca

Hier spelen in principe twee belangrijke vereisten. Enerzijds moet de haardroger razendsnel z’n werk doen. Voor klanten is het immers belangrijk dat ze hun date ook niet al te lang laten wachten. En ook voor jou is een snelle doorlooptijd in de sanitaire omgeving natuurlijk een belangrijk voordeel. Ten tweede moet je in de horeca steeds een haardroger kopen voor wandmontage. Op die manier voorkom je diefstal. Kies wel steeds voor een mooie en nette wandhaardroger die past bij jouw interieur. Vooral in een stijlvolle restaurantomgeving laat je modellen met een slang maar beter achterwege. Ook in een hotel kies je beter voor het vertrouwde model.

Haardroger kopen voor de zorgsector

Bij 4UStore kan je niet alleen een haardroger kopen voor in de horeca, maar ook voor de zorgsector. Hier kan je immers niet zomaar elke haardroger kopen. Een optimale hygiëne en het beperken van kruisbesmetting, staat centraal. Je zal vooral merken dat het hier eerder gaat om modellen met een slang of zonder raakoppervlak. Bij 4UStore kan je zo’n haardroger kopen van gerenommeerde merken zoals MediClinics. Zoals vanouds kan je zo’n medische haardroger kopen in diverse stijlen en kleuren, waardoor het ook geschikt is voor een stijlvolle inrichting van een dokterspraktijk.

Andere handige producten op 4UStore

Buiten deze haardrogers verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier en toiletpapier. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!