Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Drogers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De aanwezigheid van hand drogers in de sanitair ruimte wordt door veel toiletbezoekers als zeer aangenaam ervaren. Het is een prettige, snelle en cleane manier van het drogen van de handen. En bovendien is het zeer hygiënisch. Geen gebruik meer van natte of vies geworden textielen handdoekjes en geen lege handdoekautomaat die leeg blijkt te zijn. Haardrogers zijn natuurlijk onmisbaar in de sauna of in hotelkamers. Fijn om even de haren te kunnen drogen na een warme douche of saunabezoek. Op onze website kunt terecht voor veel hand- en haardrogers van een uitstekende kwaliteit. Bekijkt u eens de verschillende categorieën. Wij staan altijd voor u klaar mocht u advies nodig hebben of informatie willen over onze producten.

Deze categorie bevat onze hand- en haar drogers. In onze webshop vindt u een groot assortiment drogers van een groot aantal verschillende merken. Alle drogers zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom aankopen te doen in onze webshop. 

Hand drogers: uitstekend alternatief voor handdoekjes

Hand drogers zijn een uitstekend alternatief voor papieren vouwhanddoekjes voor het drogen van de handen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: automatische hand drogers, hand drogers met drukknop en de zogeheten hands in hand drogers. De hand drogers zijn allemaal erg eenvoudig te bedienen. De automatische hand drogers beginnen warme lucht te blazen wanneer men de handen voor de sensor houdt. Om de hand drogers met drukknop te bedienen dient men - inderdaad - de knop in te drukken, zo zal de hand droger niet per ongeluk aangaan en onnodig energie verspillen. Dan is er nog een derde soort, de zogeheten hands in handdrogers - je steekt namelijk de handen in de droger om ze te drogen- deze is de laatste jaren erg aan populariteit aan het winnen. De hands in hand drogers drogen de handen vele malen sneller dan een conventionele hand droger. 

Hand drogers: waar dient men op te letten bij de aankoop?

Wanneer men een hand droger wil aanschaffen zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten. Ten eerste is het volume of geluidsniveau van de hand droger erg belangrijk. Er zijn machines op de markt die erg veel geluid maken en dit kan erg storend zijn. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, waar de deur van het toilet constant open en sluit. Het is natuurlijk niet erg aangenaam als men rustig zit eten en constant geconfronteerd met het geluid van een hand droger. Dit is erg hinderlijk en iets waar men vaak pas achter komt na de aanschaf van de hand droger. Waar dient men nog op te letten? De IP-waarde van het toestel is ook erg belangrijk. De IP-waarde van een elektronisch toestel geeft aan in hoeverre het toestel beschermd is tegen 'het binnendringen van stof' en 'de maat voor waterdichtheid'. Het eerste cijfer van de IP-waardering geeft de bescherming tegen stof en het tweede cijfer in hoeverre het toestel beschermd is tegen water. Een hand droger met IP-67 waardering is bijvoorbeeld stof- en waterdicht. Een '0' betekent dat het toestel geen enkele bescherming biedt tegen stof of water. Een '6' voor stof geeft aan een maximale bescherming. In het geval van waterdichtheid geeft een '6' aan dat het toestel spatwaterdicht is, wat in de meeste gevallen voldoende zal zijn in het geval van een hand droger. Naast het geluidsniveau en de IP-waarden van de hand droger zijn er nog een aantal belangrijke zaken om op te letten. Wacht dacht u van het stroomverbruik en de garantievoorwaarden. Ook is het van belang dat het toestel duurzaam is, hij moet natuurlijk tegen een stootje kunnen en geruime tijd meegaan. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een handdroger ten opzichte van een handdoek-automaat met papieren vouwhanddoekjes is besparing. Gaste durven over het algemeen nogal veel handdoekjes te gebruiken per toiletbezoek. Waar één  handdoekje voldoende is om de handen volledig droog te maken, gebruiken de meeste mensen er zelfs drie of vier. Ook heet men natuurlijk niet constant het toilet te controleren of er nog voldoende vouwhanddoekjes op voorraad zijn. 

Haar droger: zaken om op te letten

De haar drogers - veel mensen noemen het overigens een föhn - in ons assortiment zijn allemaal geschikt voor professioneel gebruik. Er zijn een aantal belangrijke zaken om op te letten bij de aankoop en het gebruik van een haar droger. Ten eerste, het vermogen. Een haar droger met een groot vermogen - het vermogen wordt uitgedrukt in Watt - is krachtiger dan een droger met een klein vermogen. Anders gezegd, wilt u uw haar snel drogen, kies dan voor een droger met een flink vermogen. Ook is het in de meeste gevallen zo, dat men met een droger met een hoog vermogen, vaak warmer kunt föhnen. De meeste drogers bieden ook een aantal verschillende luchtstanden - probeer niet te heet te drogen, anders zou u mogelijk uw haar kunnen beschadigen. Het ligt er natuurlijk ook aan welk soort haar u heeft. Heeft u dik en vol haar, dan is het mogelijk dat wat warmer te föhnen. Sommige mensen kiezen er zelfs voor hun haar te drogen met koude lucht. Dit is niet alleen beter voor je haar, het schijnt zelfs zo te zijn, dat het beter in model blijft. 

Wij hebben een enorm breed assortiment online staan. Neem ook eens een kijkje bij onze handdoekrolautomaat en papieren handdoek houders.