Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Roerstaafjes

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Roerstaafjes kopen bij 4UStore

Een heerlijke koffie heeft natuurlijk ook een roerstaaf nodig. Roerstaafjes helpen de koffiemelk en de suiker immers optimaal op te lossen. Natuurlijk kan je roerstaafjes ook gebruiken voor een thee met melk of voor andere melkproducten. De roerstaafjes werden immers aangepast om verschillende doelen te dienen en hebben geen enkel probleem met hetere temperaturen. Zoals steeds komen deze plastic roerstaafjes in extra grote dozen, gezegend met een handige staffelkorting. De extra gemakkelijke dispenserdoos strooit daar gewoon nog eens een extra voordeel bovenop.

Roerstaafjes kopen als alternatief voor koffielepels

In een hippe koffiebar kies je natuurlijk voor stijlvolle lepeltjes. Gaat het om een koffie voor onderweg? Dan zou dat natuurlijk te gek voor woorden zijn. In principe kan je hier kiezen voor plastic lepeltjes, maar weet dat plastic roerstaafjes kopen nog steeds een stuk voordeliger is. Dergelijke plastic staafjes zijn bijzonder stevig en speciaal gemaakt voor de hetere temperaturen. Het weet nog beter dan plastic lepeltjes alles heerlijk te mengen. Bovendien zijn ze niet alleen goedkoper maar ook kleiner, waardoor de plastic afvalberg jou eveneens dankbaar zal zijn.

Biologisch afbreekbare roerstaafjes kopen

Naast de plastic roerstaafjes kan je ook kiezen voor biologisch afbreekbare roerstaafjes. Zij werden gemaakt van 100% biologisch afbreekbare stoffen en zijn niet schadelijk voor het milieu. Ze bevatten het FSC-keurmerk, het kiemplantlogo en/of het EU-ecolabel. Het gaat bij deze roerstaafjes meestal om houten roerstaafjes of staafjes van natuurlijke oorsprong.

Fan van duurzame producten? Wij ook. Meer nog: we doen er alles aan om voor al onze producten een duurzame variant aan te bieden. Hierbij blijven we trouw aan onze principes: extra grote hoeveelheden voor een extra voordelige staffelkorting. Op zoek naar een duurzame variant voor een bestaand product? Laat het ons weten en wij gaan na wat we voor jou kunnen doen.