Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plastic Bekers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic bekers kopen bij 4UStore

Plastic bekers zijn altijd een meerwaarde, ongeacht of je ze nu gebruikt om water uit te schenken tijdens een vergadering of eerder in combinatie met een automaat. Dergelijke plastic bekers hebben een dunne plastic wand, waardoor ze over het algemeen enkel geschikt zijn voor koude dranken. Warme chocolademelk of koffie schenk je dan ook beter niet in zo’n plastic bekers in. Enkel de Douwe Egberts koffiebeker is een uitzondering op die regel. Het gaat hierbij om automaatbekers van steviger materiaal voor hete dranken. Uiteraard zijn ze ook extra kleurig  om de dag met goede moed in te zetten! Deze plastic bekers kopen, doe je natuurlijk bij 4UStore.

Geschikte plastic bekers kopen

Plastic bekers lijken wel in duizend-en-een varianten te komen. En dat is ook zo. Een eerste verschil vinden we al op basis van de kleur van dergelijke plastic bekers. Het merendeel van de plastic bekers kiest bijvoorbeeld voor het neutrale wit. Toch zijn er ook transparante waterbekers of plastic bekers met een bruin of zelfs zwart jasje. Hiernaast is er een verschil merkbaar op basis van het ontwerp en de vormgeving: met of zonder gripzone en al dan niet voorzien van een schuimrandje? Ook de afmetingen en de inhoud spelen een rol. Tot slot is er misschien nog het belangrijkste aspect: de compatibiliteit van de plastic bekers met allerhande koffieautomaten.

Douwe Egberts koffiebekers kopen

Bij koffiebekers denken we al snel aan het klassieke kartonnen ontwerp. De Douwe Egberts koffiebekers bewijzen echter dat het ook anders kan. Met de zogenoemde Comfort Cups kiest het abrupt voor witte plastic bekers die geschikt zijn voor de koffieautomaten van het gelijknamig merk. Waarom dan plastic? Omdat ze hierdoor ook compatibel zijn met een groot aantal koffieautomaten van andere merken, waardoor deze plastic bekers eveneens geschikt zijn voor koude dranken.

Andere producten

Naast plastic drinkbekers verkopen wij ook producten in onze koopjeshoek, handdoekrollen, dispensers, onderzoekstafelpapier en nog veel meer. Bekijk het allemaal!