Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 89
    138
Merk
  1. Douwe Egberts (1)
  2. Merkloos (1)
Materiaal
  1. Karton (2)
Inhoud
  1. 180 ml (1)
  2. 200 ml (1)

Kartonnen bekers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Kartonnen bekers kopen bij 4UStore

Steeds meer ondernemingen kiezen nadrukkelijk voor kartonnen bekers. Dergelijke kartonnen bekers hebben dan ook een aantal voordelen te bieden. Het blijft natuurlijk wel belangrijk dat we geschikte kartonnen bekers kopen. Bij 4UStore vind je kartonnen bekers van verschillende merken en in uiteenlopende stijlen. De meeste bekende is misschien wel de Douwe Egberts koffiebeker, met zijn typerende uitstraling. Hiernaast kan je bij ons kartonnen bekers kopen van Cafe Auberge, hoewel de neutrale koffiebekers met Schotse ruit het ook altijd goed doen. Vergeet wel niet even rekening te houden met de inhoud van de beker en de eventuele compatibiliteit met jouw automaat.

Voordelen van kartonnen bekers

We kunnen om verschillende redenen kartonnen bekers kopen. In de eerste plaats is er bijvoorbeeld het duurzaam karakter ervan. We zien dat veel ondernemingen hun plastic bekers, ook voor koude dranken, vervangen door kartonnen varianten. Hierbij hebben ze dezelfde voordelen als andere disposables, maar kan je ze uiteraard wel gewoon in de papiermand deponeren. Toch zijn kartonnen bekers voornamelijk gemaakt om warme dranken moeiteloos de baas te kunnen, terwijl de klassieke plastic bekers dat vaak niet kunnen. Tot slot maken kartonnen bekers het mogelijk om toch meer met het design te spelen, terwijl plastic bekers eigenlijk maar al te vaak kiezen voor een wit design.

De Douwe Egberts koffiebeker

Het pronkstuk in ons assortiment kartonnen bekers, moet wel de Douwe Egberts koffiebeker zijn. Het gaat om de stijlvolle beker met het nadrukkelijk logo van Douwe Egberts. Hoewel ze voornamelijk werden gemaakt voor gebruik in combinatie met de automaten van Douwe Egberts, zijn ze uiteraard ook geschikt voor andere warme dranken zoals soep. De Douwe Egberts koffiebeker heeft dan ook een handig formaat van 180 cc. Zoals je het intussen van 4UStore gewoon bent, komen ze in extra grote en voordelige verpakkingen.

Meer

Naast onze kartonnen bekers ook andere producten nodig? Bekijk dan ook eens deze categorieën: