Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 69
    70
Merk
  1. Merkloos (1)

Bestek en borden

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Borden en bestek kopen bij 4UStore

Voor een bedrijfsfeestje zijn disposable borden en bestek altijd een meerwaarde. Het maakt het mogelijk om snel voldoende borden en bestek in huis te halen om zo alle gasten vlot te bedienen. Bovendien hoef je geen rekening te houden met de beperkte capaciteit van de vaatwas en mag ook de vrees voor scherven achterwege blijven. Want wat men ook moge beweren: als ondernemer brengen scherven zelden geluk. Bij 4UStore kan je borden en bestek kopen op basis van plastic of karton.

Plastic borden & bestek kopen

Plastic heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is het heel stevig en bovendien ook nog eens licht van gewicht. De productiekosten van plastic bestek zijn heel beperkt, wat zich ook in aangename prijzen laat vertalen. Hiernaast is plastic bestek waterafstotend, 100% hygiënisch en geschikt voor gebruik in combinatie met voedingsmiddelen. Je kan het plastic bestek na gebruik gewoon bij het restafval gooien, waardoor de opruimwerken des te sneller verlopen. Bij 4UStore kan je alle soorten plastic bestek kopen, gaande van vorken tot lepels en messen. Ook plastic borden, tassen en soepkommen hebben wij gewoon beschikbaar.

Of toch maar kiezen voor kartonnen borden?

Steeds meer bedrijven zweren bij kris en kras voor karton. Dat heeft voornamelijk te maken met de groeiende milieubewustheid, waar ze gerust een hogere prijs voor willen betalen. Dergelijke kartonnen borden zijn perfect geschikt voor droge maaltijden. Ook met warme gefrituurde snacks heeft het echter geen probleem, net zoals met de snijkracht van plastic bestek. Indien het echter gaat om sausrijke gerechten, kies je beter voor plastic borden.

Let wel op met het recyclen van kartonnen borden. In principe hebben ze hun plaatsje in de papiermand. Indien ze echter veel etensresten en vet bevatten, zijn ze niet zo geschikt voor recyclage. In dit geval zal je ze dus net zoals jouw plastic bestek en borden bij het restafval moeten deponeren.

Andere handige producten op 4UStore

Buiten dit handige wegwerp bestek verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier en toiletpapier. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!