Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 37
    39
Merk
  1. MTS Euro Products (2)

Witte bulk servetten

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Witte servetten

Wie kent ze niet: de traditionele witte servetten. Dit type is ruim vertegenwoordigd in ons dagelijks leven. U vindt dit type servet vaak terug in de horeca of andere situaties waar eten wordt gereserveerd. Bij handdoekentoiletpapier.nl zijn de witte servetten verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo hebben we witte servetten 1 laags, 2 laags en 3 laags. Dit staat voor het aantal lagen papier dat op elkaar is geperst om lekker zacht papier te krijgen.

Soorten witte servetten

De standaard witte servetten in ons assortiment zijn budgetvriendelijke, no-nonsense papieren servetten met 1 of 2 lagen. Prima servetten om even snel de handen aan af te vegen of om bijvoorbeeld bestek in te rollen. Na gebruik is de witte servet zo weg te gooien. De kleinere variant servetten is wat kleiner dan de standaard maat en bijvoorbeeld geschikt voor gebakjes of kleine snacks.

Verschillende producten handdoekentoiletpapier.nl

Naast een ruim aanbod aan verschillende witte servetten beschikt Handdoekentoiletpapier.nl over veel meer handige artikelen voor de grootverbruiker. Om u te helpen hebben we een voorselectie gemaakt van mogelijk interessante producten voor u in het bedrijf: De poetsrol midi, het assortiment prullenbakken en de kantine artikelen.

Algemene voorwaarden

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van de organisatie 4UStore. Het bedrijf is in 2013 opgericht met de ambitie om een van de toonaangevende webshops te worden van België en Nederland. We werken iedere dag hard om de service te verbeteren. Met persoonlijke aandacht proberen we net dat stapje extra te zetten voor de klant. Om de kwaliteit continue te blijven verbeteren ontvangt u € 5,00 shoptegoed na het invullen van een beoordelingsformulier. We willen u bedanken dat u kiest voor 4UStore.

Grote servetten zijn handig voor elke gelegenheid! Naast onze witte bulk servetten hebben wij ook nog een breed assortiment aan luxe servetten!