Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 39
    106
Merk
  1. MTS Euro Products (8)

40x40cm

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Servetten 500 stuks kopen bij 4UStore

Wilt u voor uw collectie servetten 500 stuks of meer kopen? Bij 4UStore zijn servetten 500 stuks-verpakkingen zeker geen probleem. Op deze pagina vindt u onze airlaidservetten die extra volumineus zijn en waarbij het verschil met linnen servetten nagenoeg niet merkbaar is. Het gaat om servetten 500 stuks-verpakkingen van BulkySoft, met een 1/8-vouw en in het formaat 40 x 40 centimeter. Deze servetten 500 stuks-verpakkingen van BulkySoft zijn verkrijgbaar in het wit of zwart, maar ook rode, bordeauxrode en blauwe servetten 500 stuks-verpakkingen behoren tot de mogelijkheden.

Maak kennis met de luxueuze airlaidservetten van BulkySoft

Dat u bij deze servetten 500 stuks of meer wilt kopen? Dat zal niemand verbazen. Deze airlaidservetten voelen uiterst zacht aan en zijn vrijwel niet te onderscheiden van textielen servetten. Desondanks zijn deze servetten 500 stuks-verpakkingen toch heel voordelig en hoeft u zich niet te bekommeren om de was. BulkySoft staat al langer bekend omwille van de hoogwaardige kwaliteit en bij deze servetten 500 stuks-verpakkingen is dat natuurlijk niet anders. Vindt u voor deze servetten 500 stuks te weinig? Des te beter want vanaf 1.500 stuks geniet u al van onze staffelkortingen.

Bulkverpakkingen servetten kopen bij 4UStore

4UStore is een servettengroothandel met extra scherpe prijzen. Wij denken dan ook in tien- en honderdtallen. Vindt u voor uw collectie servetten 500 stuks te weinig? Maak dan zeker kennis met onze extra grote verpakkingen die u onder andere op onderstaande pagina’s terugvindt.