Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 67
    113
Merk
  1. MTS Euro Products (4)

33x33cm

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Horeca servetten kopen bij 4Ustore

Deze horeca servetten van BulkySoft zijn ontworpen om uw tafel op te fleuren en tegelijkertijd ook functioneel te zijn. Het gaat om horeca servetten van uitstekende kwaliteit, bestaande uit twee lagen die gewoon fluweelzacht aanvoelen. De horeca servetten met 1/8-vouw komen in het handzame formaat 33 x 33 centimeter en zijn gemaakt van 100% cellulosepapier. De horeca servetten van BulkySoft worden in grootverpakkingen geleverd met daarin telkens 2.000 stuks. Wanneer u minstens drie verpakkingen bestelt (6.000 stuks), geniet u al van een mooie staffelkorting. Als u op zoek bent naar extra scherpe prijzen hebben we soms B-producten waarbij de horeca servetten nog in perfecte staat zijn, maar waarbij de verpakking soms beschadigd is.

Gekleurde horeca servetten kopen bij 4UStore

Naast onze witte horeca servetten die extra voordelig zijn, vindt u hier ook gekleurde horeca servetten terug. Onze gekleurde horecaservetten zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood, alsook in een wel heel stijlvolle crèmekleurige variant.

Andere horecaservetten kopen bij 4UStore

Onze horecaservetten zijn niet alleen verkrijgbaar in de 1/8-vouw of in het formaat van 33 x 33 centimeter. Bekijk daarom zeker ook even onze andere horecaservetten die u zeker zullen behagen: