Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 42
    76
Merk
  1. MTS Euro Products (14)

40x40cm

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Airlaid servetten kopen bij 4UStore

Als u op zoek bent naar absolute luxe dan moet u echt wel eens airlaid servetten proberen. Airlaid servetten voelen aan als linnen maar zijn veel goedkoper, terwijl u niet tegen oplopende wasserijkosten hoeft aan te kijken. Op deze pagina vindt u airlaid servetten in het formaat 40 x 40 centimeter en in de kwartvouwuitvoering (1/4-vouw). Deze airlaid servetten van het merk BulkySoft zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze webwinkel vindt u ook andere vouwen en formaten terug.

Over de airlaid servetten van BulkySoft

Airlaid servetten bestaan uit een textielachtig materiaal dat zeer volumineus aanvoelt en tegelijk ook poreus en zacht is. Het voelt veel zachter aan dan klassieke servetten en ook de absorberende eigenschappen zijn veel beter. Airlaidservetten zijn zacht en niet krasgevoelig, pluizen niet, blijven sterk als ze nat zijn en voelen textielachtig aan. Bovendien staan ze bekend omwille van hun schone en hygiënische eigenschappen. De airlaidservetten van BulkySoft voldoen eveneens aan deze vereisten en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, gaande van rood tot groen en crèmekleurige varianten. Natuurlijk kunt u deze airlaid serveteten ook in het wit of in het zwart verkrijgen.

Andere airlaid servetten van BulkySoft

Naast bovenstaande airlaidservetten met het formaat 40 x 40 centimeter en de 1/4-vouw vindt u bij 4UStore ook andere airlaidservetten terug. Neem een kijkje op volgende categoriepagina’s en ontdek onze andere luxueze servetten van BulkySoft: