Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 38
  84
Merk
 1. MTS Euro Products (10)
 2. Tork (3)
Handdoeksysteem
 1. Tissues (1)
Aantal lagen
 1. 2-laags (1)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (1)

33x33cm

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Gekleurde servetten kopen bij 4UStore

Op deze pagina vindt u gekleurde servetten voor de horeca. Deze gekleurde servetten van topmerken als BulkySoft zetten meteen de juiste toon. Het gaat om kwalitatieve gekleurde servetten in de standaardmaat 33 x 33 centimeter. Hierdoor zijn deze gekleurde servetten geschikt voor bij alle maaltijden, ook voor koffietafels en desserts. Deze gekleurde servetten zijn steeds gemaakt uit 100% cellulosepapier, wat hun zacht karakter en uitstekend absorberend vermogen goed weet te verklaren. De gekleurde servetten hebben bovendien twee lagen waardoor ze ook nog eens luxueus aanvoelen. Deze gekleurde servetten zijn onder andere geschikt voor gebruik in kantines, in de horeca of bij zakelijke festiviteiten.

Ruime keuze aan gekleurde servetten

Naast witte servetten in de dubbel gelaagde uitvoering van 33 x 33 centimeter, vindt u hier ook een ruim aanbod aan servetten in diverse kleuren. U vindt zowel servetten in standaardkleuren als zwart, geel, rood en blauw als gekleurde servetten in bijzondere kleurvarianten als lemon, kiwi en bordeaux. Deze servetten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1.200 tot 2.000 stuks en komen in de 1/4-vouw-uitvoering.

Andere servetten kopen bij 4UStore

Liever geen gekleurde servetten of geeft u de voorkeur aan een andere uitvoering, bijvoorbeeld met een 1/8-vouw of in een kleiner of net groter formaat? Bekijk dan zeker ook even onze andere servetten. Via de onderstaande pagina’s vindt u hier meer informatie over: