Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 50
    90
Merk
  1. MTS Euro Products (10)

24x24cm

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Servetten groothandel voor al uw servetten

4UStore is een servetten groothandel waar u alle normale servetten, luxueuze servetten, dispenserservetten en dergelijke meer aantreft. Op deze pagina vindt u de stevige horecaservetten van onze servetten groothandel terug. Het gaat om servetten met 1/4-vouw en twee lagen. Zij zijn verkrijgbaar in het kleur wit, maar zoals u het van uw servetten groothandel mag verwachten komen ze ook in andere stijlvolle kleuren zoals grijs en zwart.

Ontdek de servetten van uw servetten groothandel

Deze servetten van uw servetten groothandel zijn voldoende stevig voor gebruik in de snackbar waar ze zelfs de vettigste vingers de baas kunnen. Daarnaast zorgt die stevigheid ook voor een luxueuzer gevoel, zeker als u voor de gekleurde servetten van uw servetten groothandel kiest. U gebruikt deze servetten bijvoorbeeld ook bij het serveren van kleine hapjes of gebakjes tijdens een netwerkevenement. Wanneer u voor de gekleurde servetten van uw servetten groothandel kiest, zet u meteen de juiste toon.

Deze servetten van BulkySoft komen in verpakkingen van 3.000 stuks en focussen dan ook voornamelijk op horecagelegenheden, kantines en grootverbruikers. Ze hebben het formaat 24 x 24 centimeter en zijn natuurlijk verkrijgbaar bij uw favoriete servetten groothandel. Neem voor meer informatie contact op met de klantendienst van onze servetten groothandel.

Andere producten van uw servetten groothandel

Naast bovenstaande servetten kunt u ook bij uw servetten groothandel terecht voor talloze andere horecaservetten. Zijn twee lagen te veel van het goede, is 24 x 24 centimeter te klein en/of gaat u liever niet voor de 1/4-vouw? Bekijk dan zeker ook even deze servetten van uw servetten groothandel: