Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. 2-laags (37)
Prijs
 1. 35
  90
Merk
 1. MTS Euro Products (34)
 2. Servet (2)
 3. Tork (3)
Handdoeksysteem
 1. Tissues (1)
Aantal lagen
 1. 2-laags (1)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (1)

1-4 vouw

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Witte servetten online kopen bij 4UStore

Wilt u uw servetten online kopen? Dan bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod servetten op stock en leveren daarbij zowel klassieke als duurzame servetten. In enkele klikken kunt u uw servetten online kopen. Op deze productpagina gaat het om klassieke witte servetten met één laag en in de 1/4-vouw. Uiteraard kunt u ook andere servetten online kopen bij 4UStore.

BulkySoft witte servetten online kopen bij 4UStore

Deze normale witte servetten van BulkySoft zijn gemaakt van 100% cellulosepapier en blinken dan ook uit op het vlak van kwaliteit. Ze komen in de zogenaamde 1/4-vouw. Hoewel er voor deze servetten voor een enkele laag werd gekozen, maar voor de meeste toepassingen volstaat het heus wel om deze servetten online te bestellen. U kunt deze servetten online bestellen voor gebruik in de kantine, maar ook voor in de snackbar of voor bij de broodjes tijdens de vergadering. Wanneer u echter een iets hogere kwaliteit wilt uitstralen of wanneer u fingerfood met het nodige vetgehalte serveert, raden we aan om andere servetten online te kopen. Dan raden wij u aan om onze 2-laags servetten online te kopen. Ze zijn net iets steviger terwijl de prijs gewoon een meevaller is. Ook onze luxeservetten zijn een goed idee.

Duurzame papieren servetten online kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen de BulkySoft witte servetten online kopen, maar is het ook mogelijk om duurzame servetten online te bestellen. Net omwille van het duurzaam karakter werd ook hier gekozen voor een enkele laag en ook deze servetten zijn geschikt voor in de dispenser. Deze servetten werden gemaakt van FSC-gecertificeerd en composteerbaar papier en komen in een handige dispenserverpakking. U kunt deze servetten online bestellen via 4UStore.

Andere servetten kopen bij 4UStre

Als online servettengroothandel bieden wij u een ruim assortiment aan servetten aan. U kunt al onze servetten online kopen en heeft daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen. Raadpleeg volgende pagina’s voor meer informatie over ons assortiment: