Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. 1-4 vouw (39)
 2. 1-8 vouw (12)
Prijs
 1. 35
  113
Merk
 1. MTS Euro Products (46)
 2. Servet (2)
 3. Tork (3)
Handdoeksysteem
 1. Tissues (1)
Aantal lagen
 1. 2-laags (1)
Keurmerk
 1. EU ECO-label (1)

Standaard servetten

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Servetten

Een van de belangrijkste elementen voor een nette gedekte tafel is toch wel de juiste keuze servetten. In deze categorie staan het normale servet 1 laags en het servet 2 laags. Beide typen servetten zijn uitermate geschikt om te gebruiken in horecazaken en kantooromgevingen. Het juiste type normale servet op tafel kan voor een horecazaak net het stukje verschil maken in het uitstralen van zijn branding. Naast de kleding van het personeel en de aankleding van het pand, is het servet een belangrijk onderdeel van de imagovorming. Met een ruim assortiment aan verschillende stijlen servetten is er altijd iets passend voor u. Bijna al onze modellen servetten zijn in verschillende maten te verkrijgen. Op zoek naar een specifieke maat onder het kopje subcategorie staan al de servetten op maat uitgeselecteerd. De beschikbare maten zijn

Bij Handoekentoiletpapier hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij willen onze ecologische voetstap op de aarde verkleinen en bieden daarom servetten aan met het EU ECO-label keurmerk. Producten met dit keurmerk voldoen aan de hoogste Europese eisen op het gebied van duurzaamheid en recycling.

Algemene informatie

Handoekentoiletpapier.nl is als sinds 2013 de partij voor kwaliteitspapier en sanitaire benodigdheden. Of het nu gaat om servetten of om de beste schoonmaakartikelen. Handoekentoiletpapier.nl heeft voor iedere klus de oplossing. Bij een aantal geselecteerde producten is het mogelijk een sample te bestellen. Zo staat u nooit voor de verassing dat een product niet past in de dispenser. Om de service naar de klant te optimaliseren vragen wij om feedback en op welke punten wij onze service naar u kunnen verbeteren.

Naast onze normale servetten hebben wij ook nog een breed assortiment aan luxe servetten!