Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Servetdispensers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Servetdispensers System One

Handdoekentoiletpapier.nl biedt een uitgebreide selectie servetdispenser-systemen en automaten. Voor elke gelegenheid is de juiste dispenser te vinden. De systemen geven één servet per dosering, hij is eenvoudig op te vullen en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Ze zijn eenvoudig af te nemen met een natte doek. U vindt onze servet dispensers vaak terug in onder andere snackbars, brasseries en eetcafés. Ze zijn relatief compact en nemen dus weinig plaats in op tafel. Bovendien zijn ze te stapelen en zorgen ze voor minder restafval. Bekijk ons uitgebreide assortiment servetdispensers op deze pagina. U kunt kiezen uit verschillende soorten servettendispenser. Let er wel op dat u de juiste vulling kiest die goed past in het systeem.

Verschillende modellen

Voor ieder type servet bestaat er een Servetdispenser System One. Bij handdoekentoiletpapier.nl bieden we verschillende type servetdispensers aan. Zo hebben we de Servettendispensers System One bulkysoft tafelmodel die makkelijk weg zijn te zetten op een tafel in een restaurant. Ook hebben we staande bulkysoft modellen die makkelijk te gebruiken zijn in situaties waar mensen lopen met hun eten. Denk hierbij aan recepties of bedrijfskantines. Beide modellen Servetdispensers System One zijn verkrijgbaar in de de maten groot en klein. Zoals eerder aangegeven is het verstandig om goed op de maat te letten tijdens de aanschaf.

Verschillende producten handdoekentoiletpapier.nl

Het aanbod van Handdoekentoiletpapier stop niet bij de servetdispensers System One. Het team van experts heeft een lijst samengesteld met producten die wellicht interessant voor u kunnen zijn. Neem een kijkje op een van de volgende pagina’s: servetten, dispenser en handhygiëne dispensers.

Feedback actie

Om onze service naar u continue te blijven verbeteren belonen we ieder klant die een beoordelingsformulier invult met een waardebon van € 5,00. Plaats vandaag nog uw bestelling en vul na enkele dagen de beoordeling in!