Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 115
    116
Merk
  1. Tork (1)
Handdoeksysteem
  1. Tissues (1)
Aantal lagen
  1. 1-laags (1)
Kleur
  1. Wit (1)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)
  2. EU ECO-label (1)
  3. EU Food Contact Certificat (1)

Dispenser servetten

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Dispenserservetten voor servetten dispenser System One

De servetten dispenser System One van BulkySoft zorgt voor een snelle en hygiënische afgifte van servetten en is hierdoor een uitstekende keuze voor kantines, snackbars, restaurants enzovoort. Op deze pagina vindt u de dispenserservetten voor de System One-dispensers.

Alle dispenserservetten voor uw favoriete servetten dispenser System One

Deze dispenserservetten van BulkySoft zijn speciaal ontwikkeld voor de servetten dispenser System One. Zowel de servetten dispenser System One als de dispenservetten vallen goed te vergelijken met het systeem Just One van Tork. U gebruikt de dispenservetten om uw tafelmodel servetten dispenser van System One aan te vullen of voor het aanvullen van de staande servetten dispenser System One. Kijk steeds even na voor welke servetten dispenser deze dispenserservetten geschikt zijn. Op de productpagina is steeds de compatibiliteit met de servetten dispenser aangegeven.

Ruime keuze aan dispenserservetten voor de System One-dispenser

U kiest zelf uw favoriete dispenserservetten voor de System One-dispenser. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen een enkele laag of een dubbele laag en dat ligt ook aan de basis van het gebruikscomfort. Stem het natuurlijk wel af op het eten dat u serveert. Bij vettige bereidingen is een extra laagje bijvoorbeeld echt een meerwaarde. Daarnaast heeft u de keuze tussen de 1/2-, 1/4- en 1/8-vouw. De exacte afmetingen en het aantal stuks per verpakking is verder gewoon op de productpagina terug te vinden.

Groothandel voor al uw servetten

Ook de servetten dispenser System One is in onze webwinkel te verkrijgen, net zoals talloze andere papieren servetten die u in uw onderneming of kantine gebruikt. Bekijk volgende pagina’s waar u talloze andere handige producten terugvindt: