Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Servetdispenser en -vulling

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De servetten en -dispensers van System One kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u zowel de servettendispenser System One als de servetten van BulkySoft terug. U heeft de keuze tussen een staand model of een tafelmodel en alle beschikbare servetten zijn in onze webwinkel terug te vinden. Ontdek hierboven het aanbod of lees verder voor meer informatie over de dispenser en navullingen van System One.

Servetdispenser System One BulkySoft

BulkySoft heeft twee servetdispensers op de markt gebracht die uitblinken op vlak van uitstraling en functionaliteit. Het gaat om de BulkySoft System One 01341 en de BulkySoft System One 01342. Het model System One 01341 is een staande servetdispenser die u bijvoorbeeld plaatst aan de kassa of in het zelfbedieningsrestaurant. Het garandeert een contactloze vrijgave van servetten door middel van een treksysteem. De System One 01342 is dan weer een tafelmodel dat volgens hetzelfde principe werkt. Het gaat om een compacte, transparante en stijlvolle servetdispenser die u gebruikt in combinatie met de System One-servetten van BulkySoft.

Ontdek de bijhorende servetten van BulkySoft

Afhankelijk van het gekozen model kiest u uw System One-servetten. U heeft daarbij de keuze tussen grote of kleine servetten. Bovendien zijn ze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kiest u vrij tussen systeemservetten met een of twee lagen en maakt u de keuze tussen een 1/2-vouw, een 1/4-vouw of een 1/8-vouw. In onze groothandel voor servetten vindt u alle System One-servetten en -dispensers terug.

Koop ook de andere BulkySoft-servetten bij 4UStore

Is deze servetdispenser van BulkySoft niet meteen de juiste oplossing? Dan kunt u bij ons terecht voor de andere servetten van BulkySoft. Raadpleeg zeker volgende pagina’s met meer papieren servetten: