Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Servet 2-laags 50x50cm 1-4 vouw

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Extra grote servetten kopen bij 4UStore

Als u op zoek bent naar extra grote servetten, zijn deze grote servetten van BulkySoft de geschikte oplossing. Deze grote servetten van BulkySoft bestaan uit twee lagen cellulosepapier en zijn netjes in de 1/4-vouw gevouwen. Deze grote servetten meten 50 x 50 centimeter en hebben een luxueuze uitstraling. U kunt deze servetten van 50 x 50 cm in het wit verkrijgen, maar ook gekleurde servetten van 50 x 50 cm zijn perfect mogelijk. Op die manier stemt u deze servetten van 50 x 50 cm eenvoudig af op de tafelinrichting. Deze grote servetten passen bij iedere gelegenheid.

Ontdek de grote servetten van BulkySoft

Deze servetten van 50 x 50 cm van BulkySoft focussen op horecagelegenheden en zijn geschikt voor de ietwat luxueuzere vormen van tafelen. Dankzij hun ruim ontwerp zijn deze servetten van 50 x 50 cm geschikt om in de hals te steken en gebruikt u ze bijvoorbeeld bij het serveren van kreeft of andere schaaldieren. Ze bieden voldoende bescherming voor de kleding, maar natuurlijk is hun absorberend vermogen meer dan voldoende om ook vette vingers of vuile monden de baas te kunnen. Bij 4UStore bestelt u deze grote servetten in extra voordelige grootverpakkingen.

Andere tafelproducten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore hebben we alles in huis om uw gasten een aangename tafelervaring te bezorgen. Naast onze grote servetten vindt u dan ook talloze andere producten in onze webshop terug, waaronder: