Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Servet 2-laags 38x38cm 1-8 vouw

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Servetten horeca kopen bij 4UStore

In onze lijn servetten horeca vindt u diverse luxueuze servetten die speciaal voor de horeca werden ontwikkeld. Al onze servetten uit de lijn servetten horeca zijn gemaakt via point-to-point-embossing wat hen een extra volumineus karakter geeft en wat meteen de verklaring is voor de unieke en luxueuze uitstraling die ze stuk voor stuk genieten. Deze servetten uit de lijn servetten horeca meten 38 x 38 centimeter, bestaan uit twee lagen hoogwaardig cellulosepapier en beschikken over een rechthoekige 1/8-vouw.

Ontdek de lijn servetten horeca

In deze lijn servetten horeca vindt u niet alleen witte luxueuze servetten terug maar ook allerhande gekleurde varianten. In de lijn servetten horeca vindt u bijvoorbeeld rode, bordeauxrode, zwarte, bruine of crèmekleurige horecaservetten terug. Omdat deze servetten uit de lijn servetten horeca rechthoekig zijn vormgegeven, zijn ze ideaal om bestek netjes te plaatsen. Deze luxueuze servetten worden onder andere gebruikt bij eetfestijnen en etentjes, maar zelfs bij studentikoze braspartijen. Voor cateraars die hun spijzen aan huis bezorgen zijn deze servetten dan ook onmisbaar. De servetten uit onze lijn servetten horeca zijn verkrijgbaar in bulkverpakkingen en dit vanaf 800 stuks. Bij grote bestellingen geniet u van een staffelkorting.

Andere luxeservetten van 4UStore

Onze lijn servetten horeca is natuurlijk ruimer. U kunt niet alleen voor deze 2-laagse servetten met 1/8-vouw en formaat 38 x 38 centimeter terecht in onze webwinkel, maar vindt hier ook talloze andere luxeservetten. Neem daarom zeker even een kijkje op volgende pagina’s: