Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Servet 2-laags 38x38cm 1-4 vouw

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luxueuze servetten kopen bij 4UStore

Deze luxueuze servetten van BulkySoft bestaan uit twee lagen hoogwaardig papier en hebben het formaat 38 x 38 centimeter. Ze komen in de 1/4-vouw-uitvoering en zijn onderling verlijmd via de zogenaamde point-to-pointtechniek. Dit wil zeggen dat de twee papierlagen aan de zijkant slechts zeer licht aan elkaar verlijmd zijn, waardoor ze qua functionaliteiten nergens op hoeven in te boeten terwijl ze toch een volumineuzer gevoel opleveren. Dat laatste vormt mede de verklaring voor het luxueuze karakter dat deze servetten typeert. U kunt deze luxueuze servetten kopen in het wit of zwart. Ze komen telkens in grote verpakkingen waarbij u op extra scherpe prijzen rekent.

Luxueuze servetten kopen van BulkySoft

Deze servetten met point-to-point-emobssing zijn gemaakt van zuivere cellulose en zijn geschikt voor contact met voedsel. Hierdoor kunt u ook in de horeca of voor uw kantine deze servetten kopen. Wilt u liever onze luxueuze witte servetten kopen? Dan kiest u niet alleen voor extra scherpe prijzen maar rekent u ook nog eens op de voordelen van het EU-ecolabel en het PEFC-certificaat. Extra veel servetten kopen? Veel servetten kopen doet u gewoon bij 4UStore. Daarbij rekent u altijd op een mooie staffelkorting.

Andere servetten kopen van BulkySoft

Bij 4UStore kunt u niet alleen luxueuze servetten kopen. Naast de luxueuze servetten van BulkySoft kunt u dan ook talloze andere servetten kopen in onze webwinkel. Bekijk volgende pagina’s en ontdek de andere producten van BulkySoft: