Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Luxe servetten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luxe servetten

Om de aankleding van uw tafel af te maken, kunnen luxe servetten natuurlijk niet ontbreken. Met keuze uit meer dan 25 verschillende luxe servetten vanaf €19,30 hebben wij bij handdoekentoiletpapier.nl altijd de luxe servetten die u zoekt!

Ons aanbod luxe servetten

Wij hebben een ruim assortiment luxe servetten. Al onze luxe servetten zijn van het merk BulkySoft. De luxe servetten uit ons assortiment zijn geproduceerd met de point-to-point techniek. De 2-laags servetten zijn aan de randen licht verlijmd. Hierdoor voelt de servet stevig en volumineus aan. U heeft bij ons de keuze uit de 1-4 of de 1-8 vouw luxe servetten. Naast dat er verschillen zitten in het aantal lagen en de manier van vouwen van de luxe servetten, zijn de servetten ook in een groot aantal verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de servetten helemaal aanpassen aan de situatie. Naast luxe servetten kunt u bij ons ook terecht voor producten als grote servettenpapieren handdoekjes en handdoekcassettes.

Het bestellen van uw luxe servetten bij handdoekentoiletpapier.nl heeft veel voordelen. Zo hebben onze accounthouders altijd recht op gratis verzending bij bestellingen boven de €100,- excl. btw. Daarnaast kunt u altijd gratis samples aanvragen en is het voor zakelijke klanten mogelijk om op rekening te betalen. Met behulp van de bestellijst, kunt u producten die u eerder heeft besteld gemakkelijk opnieuw bestellen. Daarnaast ontvangt u een gepersonaliseerde nieuwsbrief met kortingsacties.

Heeft u vragen over luxe servetten?

Als u vragen heeft over luxe servetten, of een van onze andere producten kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0117-454007 of een e-mail te sturen naar info@handdoekentoiletpapier.nl. Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Denkt u dat uw vraag over luxe servetten vaker voorkomt? Bekijk dan vooral ook eerst even onze FAQ!