Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 69
    133
Merk
  1. MTS Euro Products (9)

1-8 vouw

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Grote papieren servetten kopen bij 4UStore

Grote papieren servetten zijn extra genereus en kennen daardoor vaak een luxueuzere uitstraling. Ook bij deze grote papieren servetten is dat gewoon het geval. Desondanks gaat het om goede grote papieren servetten met een aangenaam prijskaartje. Ze bestaan telkens uit twee lagen van 100% Italiaans cellulosepapier, komen netjes in de 1/8-vouw en meten 40 x 40 centimeter. Deze grote papieren servetten van BulkySoft zijn in het wit of zwart verkrijgbaar, maar ook gekleurde grote papieren servetten behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Over de grote papieren servetten van BulkySoft

Voor ons assortiment grote papieren servetten maken wij nadrukkelijk de keuze voor de grote papieren servetten van BulkySoft. BulkySoft is een Italiaanse producent van hygiëneproducten. De producten van BulkySoft zijn steeds dermatologisch getest en perfect veilig voor contact met voedsel. Daarnaast is het gebruikte papier PEFC-gecertificeerd, vergelijkbaar met het FSC-certificaat dat we in Nederland veelvuldig gebruiken. Hoe dan ook zit je met deze grote papieren servetten met Griekse perimeter-embossing helemaal goed. De grote cellulose servetten van BulkySoft zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals roze, geel, rood, fuchsia, rauwe sienna en oranje. U bestelt deze grote cellulose servetten vanaf 2.000 stuks.

Andere grote cellulose servetten kopen

Naast bovenstaande grote cellulose servetten kunt u bij 4UStore ook papieren servetten in andere uitvoeringen kopen. Neem daarom ook even een kijkje op volgende productpagina’s waar u meer grote cellulose servetten terugvindt: