Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

50x50cm

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Airlaid luxe servetten papier (50 x 50 cm & 1/4-vouw) kopen bij 4UStore

Deze airlaidservetten hebben een hoogwaardige kwaliteit en vallen vrijwel niet van linnen servetten te onderscheiden. Hierdoor zijn deze airlaidservetten een goede keuze voor gebruik in de horeca. Onder andere in restaurants zien we ze vaak verschijnen, maar ook traiteurs kiezen wel vaker voor onze hoogwaardige airlaidservetten. Ze zijn dan ook goedkoop, stevig, stijlvol en u zet ze kop over bol in. Wij begrijpen ook niet waarom u voor uw luxe servetten papier zou willen als u ook voor airlaid kan gaan.

Voor luxe servetten papier kiezen?

Voor luxe servetten papier kiezen? Dat is inderdaad een vreemde keuze. Waarom zou u immers voor luxe servetten papier kiezen als u ook voor airlaid-kwaliteit kan kiezen? In tegenstelling tot wanneer u voor luxe servetten papier kiest, voelen deze airlaidservetten van BulkySoft net zoals textiel aan. Hierdoor hebben ze een veel volumineuzere gevoel, wat enkel maar bijdraagt aan de luxueuze uitstraling. Wanneer u voor uw luxe servetten papier kiest, heeft u die voordelen niet. Wanneer u anderzijds voor uw luxe servetten papier kiest, zijn ze wel net iets voordeliger.

Desondanks rekent u bij airlaid op dezelfde voordelen als wanneer u voor uw luxe servetten papier kiest. Net zoals wanneer u voor uw luxe servetten papier kiest, heeft u immers de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen enzovoort. Bij de airlaidservetten op deze pagina gaat het om het formaat 50 x 50 centimeter en dit in de 1/4-kwartvouw. Ze zijn echter ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar.

Andere servetten kopen bij 4UStore

Alsnog voor uw luxe servetten papier gebruiken of wilt u gewoon goedkope servetten voor in de kantine? Ook dan bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Via onderstaande pagina’s vindt u een aantal andere servetten terug die vast een meerwaarde zijn voor uw onderneming.