Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 53
    135
Merk
  1. MTS Euro Products (10)

40x40cm

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Servetten bestellen bij 4UStore

Wilt u iets genereuzere servetten bestellen? Dan vindt u op deze pagina de servetten die u zoekt. Ze meten 40 x 40 centimeter en zijn hierdoor net iets ruimer dan de gemiddelde servet. Daarnaast hebben ze ook nog eens twee lagen, waardoor ze een wel heel luxueuze servet zijn. U kunt deze servetten bestellen van het merk BulkySoft, een van de prominentste leveranciers van hygiënische papierproducten voor de zakelijke markt.

Gekleurde servetten bestellen bij 4UStore

Niet alleen kunt u onze witte servetten bestellen, maar daarnaast kunt u ook gekleurde servetten bestellen. U kunt onder andere gekleurde servetten bestellen in de kleuren rood en créme, alsook in een zwarte uitvoering. Die zijn net iets duurder dan de witte servetten, maar zijn een ideale oplossing als uw plan luxueuze servetten bestellen is. U kunt deze servetten bestellen in bulkverpakkingen van 1.600 tot 2.000 stuks. Bij grote bestellingen geniet u natuurlijk van een mooie staffelkorting.

Andere servetten kopen bij 4UStore

Wilt u liever kleinere servetten kopen of bent u op zoek naar andere papierproducten om gezellig te tafelen? U kunt bij ons verschillende soorten servetten kopen, maar daarnaast kunt u hier ook meer dan alleen servetten kopen. Raadpleeg zeker even volgende pagina’s waar u meer productinformatie vindt: