Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Airlaid servetten

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Airlaid servetten kopen bij 4UStore

Airlaid servetten zijn de ideale oplossing voor horecagelegenheden, maar ook voor de sporadische bedrijfsfeestjes. De airlaid servetten van 4UStore zijn uitermate stevig en komen in verschillende varianten en kleuren. Onze shopmanager maakt je graag wegwijs doorheen het assortiment. Vind je niet meteen wat je zoekt? Contacteer dan de klantenservice. Wij helpen je met plezier verder.

Wat zijn airlaid servetten?

Airlaid servetten voelen net zoals linnen servetten aan, waardoor ze eveneens een klassieke en chique uitstraling hebben. Hoewel ze erg zacht aanvoelen zijn deze servetten toch bijzonder stevig. Dergelijke servetten zijn gemaakt van papier en hoeven in tegenstelling tot linnen servetten niet te worden gewassen. Hun prijskaartje is eveneens veel aangenamer, terwijl airlaid servetten in uiteenlopende kleuren komen. Hierdoor zijn deze servetten voor talloze gelegenheden geschikt. Zeker voor traiteurs of in de horeca zijn airlaid servetten een absolute meerwaarde.

Verschillende soorten airlaid servetten verkrijgbaar

Niet alleen de kleur van de airlaid servetten verschilt, maar ook hun afmetingen of het ontwerp. Er zijn bijvoorbeeld speciale servetten die reeds werden geplooid en die hierdoor een ideaal alternatief zijn voor het bestekpochette. Dankzij de mooie insteek blijft het bestek netjes zichtbaar. Daarnaast kan je ook ongeplooide airlaid servetten bestellen die ruimte laten voor een eigen invulling. Deze airlaid servetten zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren waardoor er altijd wel een geschikt exemplaar te vinden is. Voor welke airlaid servetten je ook kiest, bij 4UStore zijn ze steeds verkrijgbaar in grootverpakkingen en dit aan extra scherpe prijzen. Bestel nu en profiteer van onze staffelkorting.

4UStore is de partner voor tafelaankleding

Een netjes aangeklede tafel is een must. Daarom vind je bij 4UStore niet alleen servetten maar ook talloze andere benodigdheden om de tafel aan te kleden. Denk daarbij aan kaarsen, tafelafvalbakjes, amuseservies en meer. Grote servetten zijn handig voor elke gelegenheid!

Naast onze airlaid servetten hebben wij ook nog een breed assortiment aan luxe servetten!