Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Disposables

Foto-tabel Lijst

1-12 of 176

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 176

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ons assortiment disposables bestaat uit plastic en kartonnen bekers, plastic borden, bestek en roerstaafjes en papieren servetten. Disposable producten zijn erg populair bij bedrijven en organisaties. Het blijkt dat men vaak geen tijd of zin heeft om af te wassen en disposables bieden dan uitkomst. Het zorgt er ook voor dat men geen gefrustreerde en boze collega's heeft, omdat weer eens is 'vergeten' de vaatwasser in te ruimen. Het zijn overigens niet enkel bedrijven die gebruik maken van disposables, ook in het huishouden kunnen deze zeker van pas komen; denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, wanneer u een dagje naar het strand gaat of op autovakantie naar Frankrijk. Disposables zijn relatief goedkoop, ze zijn eenvoudig mee te nemen en nemen vrijwel geen plaats in. Gooit u na gebruik de disposables ook nog eens netjes bij het plastic afval, dan is bovendien de impact op het milieu minimaal. 

Disposables: wegwerpservies en bestek

Naast servetten vindt u bij Handdoekentoiletpapier.nl ook een uitgebreide selectie plastic en kartonnen, milieuvriendelijke bekers, bestek, roerstaafjes, koffielepels, snack- en frietbakjes en soepkommen. Deze gebruikt u bijvoorbeeld in de snackbar of cafetaria, op uw bedrijfsevenement of voor de catering van zowel grote als kleine evenementen. Na het afloop van het evenement gooit u het bestek, borden en servies gewoon bij het afval. Geen afwas, dat betekent kosteneffectief werken! 

Disposable tafelaankleding: servetten en placemats

U heeft de keuze uit verschillende soorten servetten, bijvoorbeeld de gekende witte bulk servetten die men veelal tegenkomt in horecagelegenheden, kantines en cafetaria’s. Daarnaast natuurlijk ook de airlaid, luxe en standaardservetten in verschillende kleuren en afmetingen en de handige systeemservetten. Zowel de dispenser als de navullingen zijn verkrijgbaar bij Handdoekentoiletpapier.nl. De airlaidservetten zijn duurzaam, zijdezacht en vrijwel niet te onderscheiden van echt linnen. Een goed alternatief voor de kosten van de wasserij. Bent u op zoek naar een volledige tafelaankleding? Combineer de servetten dan met onze hoge kwaliteit placemats. De placemats en servetten zijn beiden verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. U vindt dus altijd de juiste kleur tafelaankleding passend bij het thema van uw diner of lunch. Zorg voor de juiste sfeer en uitstraling! 

Disposables: plastic koffiebekers en kartonnen koffiebekers

Plastic en kartonnen koffiebekers worden veel gebruikt in organisatie. Een prima alternatief voor kopjes en mokken die men moet af te wassen; maar naast het feit dat disposables niet afgewassen hoeven te worden, bieden ze nog een aantal zeer belangrijke voordelen. Niet iedereen zal hiervan op de hoogte zijn, maar het gebruik van disposables is vele malen hygiënischer dan het gebruik van koppen en mokken voor het drinken van koffie en thee. Het is namelijk zo dat veel kantoorwerknemers - u kent ze vast wel - hun favoriete mok hebben waar ze dagelijks uit drinken. Uit angst dat iemand hem inpikt staat deze mok dus niet in de vaatwasser; hij wordt enkel uitgespoeld met warm water. Dit is nu juist ongezond, want met enkel warm water worden de bacteriën niet gedood. Kies daarom in de plaats voor disposables. Disposables drinken namelijk net zo lekker als gewoon koppen en mokken, zijn super voordelig en dus hygiënischer. De disposable bekers zijn verkrijgbaar in karton of plastic. Twee disposable materialen die eenvoudig te recyclen zin, maar vergeet het plastic en kartonnen afval juist te sorteren.  

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 651 beoordelingen

Nathalie

15 nov. 2018